ACS: Νέες οικονομικές υπηρεσίες εξωτερικού

Η ACS ανακοίνωσε ότι με τη χρήση των νέων υπηρεσιών εξωτερικού «ACS EU & Cyprus Economy» που προσφέρει, τα e-shops μπορούν να συνδυάζουν οικονομία και άμεση ηλεκτρονική ενημέρωση, για την παράδοση των παραγγελιών τους στην Ευρώπη και την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες των νέων οικονομικών υπηρεσιών απολαμβάνουν πλέον έως και 70% φθηνότερες τιμές σε σχέση με τις χρεώσεις της ταχυδρομικής αγοράς, για τις αποστολές που παραδίδονται οδικώς προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (για δέματα από 1kg έως 40kg) και ακτοπλοϊκώς προς την Κύπρο (για φακέλους και δέματα από 1kg έως 40kg).

Παράλληλα, τα ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά και οι πελάτες τους που αναμένουν τις παραγγελίες τους, μπορούν να εντοπίζουν σε πραγματικό χρόνο την πορεία της κάθε αποστολής μέσω του πιο αναλυτικού συστήματος παρακολούθησης αποστολών (Track-and-Trace) που έχει αναπτύξει η ACS.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό web video της υπηρεσίας, στο τηλέφωνο 210-8190000, ή στο κοντινότερο κατάστημα ACS της περιοχής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ