H FOX International Channels μετονομάζεται σε FOX Networks Group

Σε FOX Networks Group μετονομάζεται η FOX International Channels, μετά την αναδιοργάνωση των διεθνών τηλεοπτικών δραστηριοτήτων της.

Η αναδιοργάνωση έρχεται ως συνέχεια της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία, η οποία οδήγησε στη δημιουργία περιφερειακών κέντρων για τις συγκεκριμένες αγορές.

Η νέα διοικητική δομή επιτρέπει σε κάθε περιφερειακό κέντρο να διαχειρίζεται ανεξάρτητα, την περαιτέρω ανάπτυξη των παγκόσμιων καναλιών της FOX Networks Group σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία αντίστοιχα. Βάσει της νέας δομής, ο Jan Koeppen αναλαμβάνει πρόεδρος στη FOX Networks Group Europe, ο Carlos Martinez πρόεδρος στη FOX Networks Group Latin America και ο Zubin Gandevia πρόεδρος στη FOX Networks Group Asia.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης, η FOX Networks Group φιλοδοξεί να αξιοποιήσει τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται στις προαναφερθείσες αγορές, ειδικά στους τομείς του περιεχομένου και του στρατηγικού προγραμματισμού.

«Καθώς οι τηλεοπτικές μας δραστηριότητες αναπτύσσονται σε παγκόσμιο επίπεδο, η επιτυχία και αξία των καναλιών μας στις συγκεκριμένες, ταχέως-αναπτυσσόμενες, αγορές, απαιτεί την ανεξάρτητη λειτουργία τους» δήλωσε ο Peter Rice, CEO του FOX Networks Group, και προσθέτει: «Οι Jan, Carlos και Zubin είναι εξαιρετικά άξια και ταλαντούχα στελέχη με σαφή κατανόηση των ευκαιριών στους τομείς νέου περιεχομένου και τεχνολογιών για τις περιοχές τους.».

Σήμερα, η FOX Networks Group διαχειρίζεται πάνω από 350 διεθνή κανάλια ψυχαγωγίας, αθλητικού περιεχομένου, ντοκιμαντέρ και ταινιών, τα οποία καλύπτουν ένα παγκόσμιο κοινό 1,8 δισ. θεατών και εκπέμπουν σε 45 γλώσσες. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται εμβληματικά κανάλια, όπως το FOX, το Fox Life και το National Geographic Channel και το FOX Sports.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ