ΕΠΑ Αττικής: Τα πάντα για το φυσικό αέριο με ένα «κλικ»

Ένα click μακριά απέχουν πλέον οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θα μπορούσε να έχει κανείς για τα οφέλη του φυσικού αερίου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να το εντάξει στην καθημερινότητά του.

Ειδικότερα, χάρη στη νέα διαδραστική εφαρμογή που φιλοξενείται στον ιστότοπο της ΕΠΑ Αττικής, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί ανά πάσα στιγμή, από τον υπολογιστή του, το smartphone του ή το tablet του, να γνωρίσει τις χρήσεις του φυσικού αερίου, τα πλεονεκτήματα που αυτό του προσφέρει και τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο της εταιρείας.

Ακολουθώντας ένα φιλικό μενού και με τη βοήθεια φωνητικών οδηγιών, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο εγκατάστασης που τον ενδιαφέρει (κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση) και στη συνέχεια να περιηγηθεί στους εσωτερικούς χώρους ενός διαμερίσματος στο οποίο χρησιμοποιείται φυσικό αέριο για θέρμανση, μαγείρεμα και ζεστό νερό.

Στη συνέχεια, και ανάλογα πάντα με την περίπτωση (κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση), ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να ενημερωθεί για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου αλλά και να γνωρίσει τεχνικές λεπτομέρειες κάθε σταδίου της εγκατάστασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ