ALBA: Μερική υποτροφία για τους συμμετέχοντες σε νομικό σεμινάριο

Το ALBA προσφέρει μία μερική υποτροφία 30% για το πρόγραμμα MSc in Business for Lawyers που έχει έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2016, αποκλειστικά στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ / ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ» που διεξάγεται από τη Νομική Βιβλιοθήκη με εισηγητή τον Σεραφείμ Βολιώτη, Επίκουρο Καθηγητή Στρατηγικής στο ALBA.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθήσουν όλο το σεμινάριο και να καταθέσουν την αίτησή τους online στο https://applications.alba.edu.gr/ συμπληρώνοντας «Nomiki Vivliothiki» στο πεδίο «Scholarship – Financial Aid» αντί για «message to the admission office».

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία λήγει στις 30 Μαΐου 2016. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τα κριτήρια που απαιτούνται, παρέχονται από τη Σόφη Δημητριάδου στο τηλ. 210 8964531 (εσωτ. 2250), καθώς και μέσω του e-mail [email protected].

Επίσης πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.alba.edu.gr/academic/law/ ενώ πληροφορίες για το σεμινάριο από την Νομική Βιβλιοθήκη υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://goo.gl/wqQ7v3.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ