Elatos Resort & Health Club: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στον Παρνασσό

Τα ζεστά chalets του Elatos Resort & Health Club, η αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας που εκπέμπει το Club House, καθώς και το φιλόξενο προσωπικό δημιουργούν τις πιο όμορφες συνθήκες για τα ωραιότερα οικογενειακά Χριστούγεννα.

studioreskos_00035_454x280

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Elatos Resort & Health Club ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους φίλους του με ένα πρόγραμμα πλούσιο σε ψυχαγωγία και δραστηριότητες. Μουσική, χορός, εξορμήσεις στο δάσος, κατασκευές και βέβαια γιορτινές γεύσεις είναι κάποια μόνο από όσα έχει οργανώσει το resort για να κάνει αυτές τις γιορτές ακόμα πιο ξεχωριστές. 

Το πνεύμα των Χριστουγέννων


Όλα θα ξεκινήσουν το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων οπότε και θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Elatos Resort & Health Club, ενώ στη συνέχεια θα συγκεντρωθούν ρούχα για την ενίσχυση άπορων οικογενειών. Το βράδυ της ίδια μέρας ο chef του resort θα ετοιμάσει ένα μοναδικό δείπνο με τοπικές λιχουδιές, ενώ το bar του Club House θα υποδεχτεί τους καλεσμένους του με ρακόμελο, Gluhwein και ζεστή σοκολάτα υπό τη συνοδεία σαξοφωνίστα.

studioreskos_00013_454x280

Η ημέρα των Χριστουγέννων θα ξεκινήσει με ένα χορταστικό και εορταστικό πρωινό ενώ η συνέχεια θα είναι αφιερωμένη στους μικρούς φίλους τους ξενοδοχείου! Το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη θα επισκεφθεί το Club House και ο αγαπημένος άγιος θα μοιράσει δώρα στα παιδιά που θα έχουν συγκεντρωθεί γύρω του στον παιδότοπο.

Και η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένη στα παιδιά, αφού η  θεατρική ομάδα Μικρός Νότος θα παρουσιάσει στο Elatos Resort & Health Club την παράσταση «Μυλωνού»

Ευχάριστο διάλειμμα

Το Elatos Resort & Health Club αποχαιρετά τα Χριστούγεννα και υποδέχεται την Πρωτοχρονιά με έναν ξεχωριστό τρόπο. Από τις 27 έως τις 29 Δεκεμβρίου οι φίλοι του resort θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα κολύμβησης αλλά και να συμμετέχουν στο τουρνουά ποδοσφαιράκι που θα διοργανωθεί.

Elatos_Indoor_Pool_1_454x280

 

Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μονοπάτια του Παρνασσού μέσα από τις πεζοπορίες που διοργανώνει το ξενοδοχείο σε συνεργασία με τον πιστοποιημένο συνοδό αναβάσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης, Νίκο Τόδουλο.

Μαγική Πρωτοχρονιά


Μικροί και μεγάλοι θα αφεθούν στην αφήγηση της Παραμυθούς Σάσας Βούλγαρης στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όλοι μαζί θα αναζητήσουν τον Κρυμμένο Θησαυρό στο Elatos Resort & Health Club. 

studioreskos_00017__454x280

Μετά το γευστικό μενού που θα ετοιμάσει ο chef του resort για το βράδυ της παραμονής, οι  φίλοι Elatos Resort & Health Club θα μετρήσουν αντίστροφα για τον ερχομό του νέου έτους στο bar του Club House έχοντας ως συντροφιά ζωντανή μουσική και σαμπάνια. 

Την πρώτη μέρα του χρόνου οι τοπικές γεύσεις θα έχουν την τιμητική τους, ενώ στις 2 Ιανουαρίου ο γευσιγνώστης Θεόδωρος Λέλεκας θα αποκαλύψει τα μυστικά του Ελληνικού Αμπελώνα, όσο οι μικροί επισκέπτες θα παίζουν ανέμελα στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο πάντα υπό την επίβλεψη της παιδαγωγού του Elatos Resort & Health Club.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ