Επιτυχημένη η παρουσία του Business Cloud στο Web Summit

H πρώτη παρουσίαση της πλατφόρμας Business Cloud εκτός Ελλάδος, με την συμμετοχή της στην Web Summit 2015, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως ανέφερε η εταιρεία.

Η πρώτη Cloud εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και τιμολόγησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (σε αριθμό εγκαταστάσεων σε νέες επιχειρήσεις το 2015, σύμφωνα με την εταιρεία), επιδιώκει να επεκταθεί και σε άλλες αγορές, ως συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της στην εγχώρια αγορά και η παρουσία της στη Web Summit ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη σε αυτή της την προσπάθεια.

Εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν από το stand του Business Cloud και ενημερώθηκαν για τις λύσεις που προσφέρει η πλατφόρμα, ενώ παράλληλα προσέφεραν τα σχόλιά τους για τις δικές τους αγορές.

Ο απολογισμός από την έκθεση ήταν ιδιαίτερα θετικός επίσης λόγω των επαφών για νέες συνεργασίες και των επαφών με επενδυτές που θα βοηθήσουν την άμεση ανάπτυξη της εταιρίας σε νέες αγορές και κυρίως τις νέες ιδέες που ετοιμάζει η ομάδα του Business Cloud για το 2016.

Η Web Summit αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας στην Ευρώπη και πάνω από 30,000 επαγγελματίες του κλάδου, επενδυτές και start-ups από όλο τον κόσμο παραβρέθηκαν φέτος στο Δουβλίνο.

Το Business Cloud, ξεκίνησε το 2012 καλύπτοντας μια βασική ανάγκη της ελληνικής αγοράς για μια ολοκληρωμένη, προσιτή και εύκολη στη χρήση σουίτα για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση. Συγκεκριμένα, το Business Cloud προσφέρει εργαλεία τιμολόγησης και διαχείρισης πελατολογίου, αποθήκης, πωλήσεων, αγορών, οικονομικών, πολύτιμα στατιστικά στοιχεία, καθώς και πλήθος άλλων λειτουργιών για άμεση πρόσβαση και συνεχή παρακολούθηση εργασιών και συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο, από παντού.

Επίσης διαθέτει ειδικές εφαρμογές τόσο για τον τομέα μαζικής εστίασης όσο και τον τομέα φιλοξενίας, ενώ πρόσφατα πρόσθεσε στις υπηρεσίες του και τη δυνατότητα διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop module), στο ίδιο ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ