Data Communication: Νέο έργο στην Cosmobrands

Η Cosmobrands, που αποτελεί θυγατρική του πολυκαταστήματoς Attica, η οποία εισάγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά μάρκες καλλυντικών και παράλληλα έχει δημιουργήσει 4 σημεία λιανικής με την επωνυμία Carelab by attica, επέλεξε την Data Communication και το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra ERP προκειμένου να αυτοματοποιήσει πλήρως όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες της, από τα οικονομικά και την εφοδιαστική αλυσίδα έως τη διαχείριση της αποθήκης της.

Για την ολοκληρωμένη κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών που προκύπτουν από το μοντέλο λειτουργίας της εταιρίας, η Data Communication ανέπτυξε πρόσθετες εφαρμογές ειδικά για την Cosmobrands.

Συγκεκριμένα, δημιούργησε σύστημα διαχείρισης παρακαταθηκών (προμηθευτών προς το δίκτυο Cosmobrands και αντιστρόφως, καθώς και Cosmobrands προς πελάτες και αντιστρόφως), αλλά και σύστημα ηλεκτρονικής ανταλλαγής δεδομένων αγορών – πωλήσεων με προμηθευτές – πελάτες (EDI). Επιπλέον, πραγματοποίησε διασύνδεση του ERP με τo e-shop της Cosmobrands για τη βέλτιστη ροή και αξιοποίηση του συνόλου των επιχειρηματικών δεδομένων.

Με όλα τα παραπάνω, η Cosmobrands καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της για κεντρική διαχείριση σημαντικών διαδικασιών της, αποκτώντας παράλληλα πληρέστερη γνώση δεδομένων και αξιοποιώντας τις επιχειρησιακές της πληροφορίες, γεγονός που συμβάλλει στον αποτελεσματικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της.

Ο Δημοσθένης Μπούμης, διευθύνων σύμβουλος της Cosmobrands, δήλωσε σχετικά: «Με τις δυνατότητες που μας παρέχει το Microsoft Dynamics NAV – InnovEra ERP, η Cosmobrands A.E. περνάει σε μια νέα εποχή τεχνολογίας και δυνατοτήτων εξέλιξης. Με την εμπειρία της Data Communication καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα σύστημα που καλύπτει όλες τις διαφορετικές και ιδιαίτερες ανάγκες της εταιρίας μας, αναβαθμίζοντας τον τρόπο λειτουργίας μας».

Επίσης, με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε σχετικά: «Ο συνδυασμός της τεχνολογικής καινοτομίας του Microsoft Dynamics NAV – InnovEra και της εμπειρίας της Data Communication, συνιστά πρόταση-εγγύηση για κάθε εταιρία που επιθυμεί να αναβαθμίσει την οργάνωση των διαδικασιών της και να ενισχύσει την παραγωγικότητά της. Ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες επιχειρηματικές ανάγκες της Cosmobrands A.E., η Data Communication προχώρησε στην ανάπτυξη ειδικών πρόσθετων λειτουργιών, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής για τις ιδιαίτερες κλαδικές απαιτήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ