Ντάνιελ Κρεγκ: «Καλύτερα να κόψω φλέβες παρά να ξαναπαίξω τον 007»

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει για τέταρτη φορά σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, δήλωσε σε δημοσιογράφο ότι θα προτιμούσε να… κόψει τις φλέβες του παρά να υποδυθεί και πάλι τον διάσημο πράκτορα.

Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου, δήλωσε ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής στο Spectre, το οποίο θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες αργότερα στις αρχές Νοεμβρίου.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του βρετανικού περιοδικού Time Out αν θα έπαιζε ξανά τον πράκτορα, ο 47χρονος Κρεγκ απάντησε: «Όχι, όχι επί του παρόντος. Όχι γενικώς. Μέχρι εδώ καλά. Το έχω ξεπεράσει. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να προχωρήσω»

Σύμφωνα με το περιοδικό, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της 24ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Ο ίδιος είπε ότι είναι δυσβάσταχτο να διατηρεί την εικόνα που θέλει να προβάλλει ο Μποντ και ότι στην τελευταία του ταινία έδωσε τα πάντα.

«Η τράπεζα Μποντ στέρεψε» σχολίασε ο ηθοποιός επισημαίνοντας ότι έχει εξαντλήσει όλες τις ιδέες που είχε για την διάσημη σειρά ταινιών.

«Αν με ρωτάτε τι θα έκανα σε μία επόμενη ταινία Μποντ; Δεν έχω ιδέα. Να πάω στο διάστημα; Ας το κάνουμε! Το έχουν κάνει ήδη. Ας το κάνουμε ξανά.».