Με γεύση από λουξ το 7ο Σιρκουί / PICK Λουξ Cola

Με κορυφαίο χορηγό το ελληνικό αναψυκτικό της Λουξ θα διεξαχθεί το 7ο Σιρκουί – PICK Λουξ Cola, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου.

Το 7ο Σιρκουί / PICK Λουξ Cola αναμένεται να προσελκύσει 40.000 θεατές, νούμερο ρεκόρ, καθώς η διοργάνωση είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής όχι μόνο στην Πάτρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα αφού αποτελεί το μοναδικό θέαμα καρτ που πραγματοποιείται εντός αστικού κέντρου.

Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 60 από κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές, γεγονός που αποδεικνύει πως η παράδοση του Σιρκουί / PICK Λουξ Cola έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση του αθλητικού κόσμου.

Τo φετινό highlight θα είναι η συμμετοχή μοναδικών, πολυτελών αυτοκινήτων όπως Porsche 997 GT2, Ferrari F430 Spider, Corvette Z06, Porsche 911 Turbo PDK, Mazerati Gram Turismo, Ferrari F430 Coupe, Porsche 991 Carrera S, BMW M3 E92, Nissan GTR που θα προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Την βραδιά του Σαββάτου θα απογειώσουν η Κατερίνα Στικούδη με τους Master Tempo, οι οποίοι μαζί με την αξεπέραστη γεύση της Λουξ Cola θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στους χιλιάδες επισκέπτες.

Η Λουξ Cola, υπερήφανος χορηγός των αθλητικών διοργανώσεων, στηρίζει ενεργά αυτή την τόσο μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και συμβάλλει στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους γενικότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ