Huawei – Google: Παρουσίασαν τη νέα «ναυαρχίδα» Nexus 6P

Χθες στο Σαν Φρανσίσκο η Huawei και η Google παρουσίασαν το Nexus 6P, ένα πρωτοποριακό smartphone με λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow, το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Google για φορητές συσκευές.

Το Nexus 6P έχει όμορφο σχεδιασμό με ένα κομψό μεταλλικό σώμα. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική και άκρες στρογγυλεμένες με διαμάντι, στο πίσω μέρος του τηλεφώνου πρωταγωνιστεί η κάμερα, ιδανική για συνθήκες χαμηλού φωτισμού και αποτύπωση στιγμιότυπων κατά την γρήγορη κίνηση.

Επίσης, ενσωματώνει την τελευταία έκδοση 6.0 Marshmallow του λειτουργικού Android.

Ακόμα, διαθέτει μια υψηλής ποιότητας οθόνη 5.7” WQHD 518ppi AMOLED για gaming, παρακολούθηση ταινιών, διεκπεραίωση εργασιών σε συνθήκες υψηλής ευκρίνειας, και stereo ηχεία για καθαρό ήχο.

Με την τελευταία έκδοση του οκταπύρηνου Qualcomm Snapdragon 810 v2.1 επεξεργαστή, το Nexus 6P αποδίδει ιδιαίτερα καλά, ενώ η 3450mAh μπαταρία του επιτρέπει μεγάλη αυτονομία.

Επίσης, με την αναστρέψιμη θυρίδα USB Type-C ο χρήστης δε θα αναρωτιέται πια για την πάνω όψη. Ο Type-C φορτιστής που συμπεριλαμβάνεται εξασφαλίζει μέχρι 7 ώρες διάρκεια μπαταρίας με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Η συσκευή διαθέτει ακόμα μια υψηλής ποιότητας κάμερα που συλλαμβάνει περισσότερο φως, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ειδικότερα, το Nexus 6P έχει την καλύτερη κάμερα για φωτογράφηση εξωτερικού χώρου, όπως αναφέρει η εταιρεία, ενώ το δυνατό της σημείο είναι η απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Διαθέτει επιπλέον 1.55um pixels που συλλαμβάνουν περισσότερο φως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ έχει τη δυνατότητα μαγνητοσκόπησης βίντεο υψηλής ποιότητας 4K και σε αργή κίνηση.

Επιπλέον, το Nexus 6P διαθέτει μπροστινή κάμερα 8MP με την καινοτόμα τεχνολογία HDR+ της Google, που την καθιστά μία από τις καλύτερες κάμερες στην αγορά για selfie.

Επιπλέον, διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ