Creta Farms: Αλλαντικά σε ατομικές μερίδες

H Creta Farms καινοτομεί για ακόμα μια φορά και παρουσιάζει τη νέα της σειρά Mini Εν Ελλάδι.

Τα Mini Εν Ελλάδι κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 8 ατομικών μερίδων σε τρεις γεύσεις, πάριζα, ζαμπόν και γαλοπούλα, και συνδυάζουν εκλεκτό κρέας και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ενώ επιπλέον δεν περιέχουν γλουτένη.

Η πρωτοποριακή τους συσκευασία προφυλάσσει όλα τα αρώματα, τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους, ώστε κάθε φορά που καταναλώνονται να είναι σα να κόπηκαν εκείνη τη στιγμή από τον πάγκο των αλλαντικών.

Τα Mini Εν Ελλάδι μπορούν να καταναλωθούν παντού καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στην ατομική, πρακτική τους συσκευασία ανοίγουν εύκολα και γρήγορα χωρίς να έρχονται σε επαφή με τα χέρια με αποτέλεσμα να μπορούν να καταναλωθούν από όλους, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Αποθηκεύονται και μεταφέρονται πολύ εύκολα παντού, καθώς δεν λερώνουν και χωράνε παντού. Συνδυάζονται με κουλούρι, τυρί, κριτσίνι και κράκερ και με πολυάριθμες άλλες γευστικές προτάσεις.

Η νέα ταινία των Mini Εν Ελλάδι, που έχει αρχίσει ήδη να προβάλλεται, παρουσιάζει το μήνυμα «Κάθε φορά, σαν την πρώτη φορά» καθώς και τα στοιχεία που συνδυάζει το νέο προϊόν της Creta Farms: απόλαυση, φροντίδα και πρακτικότητα.

Τα Mini Εν Ελλάδι, χάρη στη πρωτοποριακή τους συσκευασία, ακολουθούν τους ήρωες της ταινίας στο σχολείο, στη δουλειά, στη διασκέδαση προσφέροντας αξεπέραστη γεύση και φρεσκάδα, κάθε φορά, σαν την πρώτη φορά. Η νέα διαφημιστική ταινία της Creta Farms για τα Mini Εν Ελλάδι υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία Pollen.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ