ACS: Χρυσή διάκριση στα Transport & Logistics Awards 2015

Το χρυσό βραβείο «Άριστης Επίδοσης» στην κατηγορία «Επιτυχημένη Συνεργασία Πελατών – Προμηθευτών» απέσπασε η ACS στα φετινά Transport & Logistics Awards, για τη διανομή λογαριασμών στους συνδρομητές της WIND με την υπηρεσία απλού ταχυδρομείου ABP (Advanced Business Post), που την καθιστά εξαιρετικά ανταγωνιστική και καινοτόμο στην ταχυδρομική αγορά.

Η ACS-ABP είναι μία πρωτοποριακή ταχυδρομική υπηρεσία (μέρος των υπηρεσιών απλού ταχυδρομείου «ACS Post» που αφορούν παράδοση με απλή εναπόθεση στη διεύθυνση παραλήπτη/συνδρομητή), με την οποία η WIND έχει πλέον τη δυνατότητα ενημέρωσης για την ημερομηνία και ώρα παραλαβής και παράδοσης των λογαριασμών της στους συνδρομητές της, μέσω του αριθμού αποστολής ή του barcode στο φάκελο του λογαριασμού.

Η υπηρεσία είναι ανταγωνιστική τόσο σε ποιότητα, κυρίως λόγω του υψηλού επιπέδου ενημέρωσης και εξυπηρέτησης που προσφέρει στη WIND, όσο και σε χρεώσεις με τις υφιστάμενες ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Η ACS είναι η μόνη εταιρεία ταχυδρομική εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει αυτοματοποιημένες λύσεις ενημέρωσης για τα στοιχεία παράδοσης των αποστολών ταχυδρομείου (ACS Post), ενώ παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα πρόσθετων ανταγωνιστικών υπηρεσιών, όπως η υπηρεσία ελέγχου και αναφορών (Control & Reporting) μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας της ACS και η υπηρεσία πιστοποίησης διευθύνσεων, που επιτυγχάνει σημαντική μείωση των επιστροφών λόγω εσφαλμένης διεύθυνσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία ACS Advanced Business Post υπάρχουν στην ιστοσελίδα https://www.acscourier.net/el/abp, ενώ παρέχονται και από το τηλέφωνο 210-8190000.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ