Singapore Airlines: Νέος διάκοσμος στα αεροσκάφη A380

Με ένα καινούργιο διάκοσμο σε δυο Α380 αεροσκάφη της καλωσορίζει η Singapore Airlines την 50η επέτειο της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης.

Τα Α380 είναι τα μεγαλύτερα αεροσκάφη παγκοσμίως και ο νέος διάκοσμος που είναι εμπνευσμένος από τη σημαία της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης θα καλύπτει έκταση ύψους 10μ και μήκους 47μ.

Τα 2 αεροσκάφη θα διατηρήσουν το νέο διάκοσμο μέχρι και τα τέλη του 2015 για πτήσεις προς Πεκίνο, Χονγκ – Κονγκ, Λονδίνο, Μομπάι, Νέο Δελχί, Σανγκάη, Σίδνεϊ και Ζυρίχη.

Η εταιρία έχει δημιουργήσει συλλεκτικές μινιατούρες των επετειακών αεροσκαφών για τους λάτρεις της αεροπορίας σε κλίμακα 1:200 που θα διατίθενται προς πώληση σε όλες τις πτήσεις της Singapore Airlines.

Ο ειδικός διάκοσμος αποτελεί μια από τις πρωτοβουλίες της Singapore Airlines για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης καθώς μια ειδική 3ωρη φιλανθρωπική πτήση με A380 έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου για τα μέλη του φιλανθρωπικού οργανισμού Community Chest. Στην πτήση θα συμμετέχουν παιδιά και ενήλικες με ειδικές ανάγκες, καθώς και μη προνομιούχες οικογένειες και ηλικιωμένοι που δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με αεροπλάνο.

Παράλληλα, η εταιρία προγραμματίζει για τις 25 Ιουλίου έναν καλλιτεχνικό διαγωνισμό με τίτλο “Μεγαλώνουμε με το Έθνος” που θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο της Singapore Airlines. Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής μαθητές δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με ανώτατο όριο ηλικίας τα 30 έτη. Πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στη διεύθυνση www.SIAopenhouse.com.

Επίσης, καλλιτεχνικός διαγωνισμός έχει προγραμματιστεί και για τα παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. Ο παιδικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί επιτόπου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Singapore Airlines το οποίο ανοίγει για πρώτη φορά στο δημόσιο κοινό.

Τέλος, στο πλαίσιο του εορτασμού, η Singapore Airlines έχει εξαγγείλει ειδικές προσφορές για τους επιβάτες της προκειμένου να ενθαρρύνει το ταξιδιωτικό κοινό να επισκεφθεί τη Σιγκαπούρη για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυσή της.

Οι προσφορές αφορούν σε εκπτώσεις αλλά και κλήρωση 50 δωρεάν εισιτηρίων προς οποιοδήποτε προορισμό της ΝΑ Ασίας για τους επιβάτες που θα κάνουν κράτηση για πτήση με Singapore Airlines ή SilkAir από 18 Μαΐου έως και 31 Ιουλίου 2015.

Οι δράσεις για τον εορτασμό της 50ης επετείου της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης ξεκίνησαν την προηγούμενη χρονιά με ένα φιλανθρωπικό μαραθώνιο και ένα φιλανθρωπικό Gala χάρη στα οποία συγκεντρώθηκε το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων που προσφέρθηκε στον οργανισμό Community Chest.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ