NN Hellas: Δύο Sales Excellence Awards για τη διεύθυνση πωλήσεων

Η διεύθυνση πωλήσεων της NN Hellas απέσπασε δύο βραβεία στα Sales Excellence Awards 2015 στους τομείς “Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Πωλητών” και “Καινοτομία στις Πωλήσεις”, για τη στρατηγική που αναλαμβάνει με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου ασφαλιστικών συμβούλων και την αύξηση των πωλήσεων.

Στον τομέα της “Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Πωλητών” η NN Hellas ήταν η μοναδική ασφαλιστική εταιρία που διακρίθηκε για το έργο της στον τομέα της εκπαίδευσης.

Το εκπαιδευτικό κέντρο της NN Hellas, με ιστορία που ξεπερνά τα 25 χρόνια, αποτελεί ξεχωριστό τμήμα της διεύθυνσης πωλήσεων της εταιρίας και έχει επιτύχει να αποτελεί η εκπαίδευση μία ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία για τον ασφαλιστικό σύμβουλο.

Το 2014 μόνο, το εκπαιδευτικό κέντρο της ING Ελλάδος πραγματοποίησε συνολικά 26.174 εκπαιδευτικές ώρες σε 6.342 συμμετέχοντες συνολικά, με ποσοστό ικανοποίησης των συμμετεχόντων άνω του 96%.

Παράλληλα, στην κατηγορία “Καινοτομία στις Πωλήσεις” η NN Hellas ήταν η μόνη εταιρία του κλάδου που διακρίθηκε για τις πρακτικές που εφαρμόζει με στόχο την ποιοτική στελέχωση, την αύξηση του μεγέθους του δικτύου της, την τμηματοποίησή του μέσω του “Agent Segmentation”, τη δράση του “Quality of Sales”, καθώς και για την καινοτομία του ρόλου των “Sales Excellence Consultants” για τη διαχείριση του δικτύου πωλήσεων.

Η γενική διευθύντρια Πωλήσεων της NN Hellas, Σοφία Ρατσιάτου, δήλωσε σχετικά: “Είναι πολύ σημαντικό για εμάς στην NN Hellas να βλέπουμε ότι οι προσπάθειές μας, η προσήλωσή μας στο έργο μας, και το πάθος μας για αποτελέσματα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που λάβαμε όχι ένα, αλλά δύο βραβεία για τις δράσεις μας, και αυτό μας γεμίζει υπερηφάνεια και έμπνευση να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, να βρισκόμαστε δίπλα στο συνεργάτη – δίπλα στον πελάτη”.

Τα Sales Excellence Awards, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.