ΚΑΪΣΣΑ: Λύσεις από τη Retail@Link για διαχείριση των παραστατικών

Η ΚΑΪΣΣΑ Α.Ε.B.Ε. επέλεξε τις λύσεις e-Invoicing της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), με στόχο την αυτοματοποίηση της διαχείρισης των φορολογικών παραστατικών της, από την έκδοση και την αποστολή, μέχρι την αρχειοθέτηση και την καταχώρησή τους στα συστήματα των πελατών της.

Ειδικότερα, η εταιρεία επέλεξε τις λύσεις R@L e-invoicing Paperless και EDI της Retail@Link, αρχικά, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την αλυσίδα Public και με απώτερο στόχο τη γρήγορη επέκταση στο σύνολο των εμπορικών της συνεργατών, εκμεταλλευόμενη το ευρύ συνδεδεμένο δίκτυο ηλεκτρονικής τιμολόγησης του εξειδικευμένου παρόχου.

Με τις επιλεγμένες λύσεις, η εταιρεία καταργεί με ασφάλεια και νομιμότητα το χαρτί σε ολόκληρη τη γραμμή τιμολόγησης, αυτοματοποιώντας και επιταχύνοντας τις λειτουργίες λογιστηρίου και μειώνοντας δραστικά, από την πρώτη μέρα εφαρμογής, το κόστος που προκύπτει από την χάρτινη διαδικασία.

Η ΚΑΪΣΣΑ αποτελεί ελληνική επιχείρηση με ηγετική παρουσία στην αγορά των επιτραπέζιων παιχνιδιών στρατηγικής από το 1985, ενώ περισσότερα από 20 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ