Παραμονή πρωτοχρονιάς στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Εκδηλώσεις, αλλά και εκπλήξεις ετοιμάζει ο διεθνής αερολιμένας “Ελευθέριος Βενιζέλος” για την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Ειδικότερα, ο Όμηρος και η Καλυψώ, τα δυο από τα 6 θεραπευτικά αλογάκια “μινιατούρες” του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Gentle CarouselGreece, θα είναι στο αεροδρόμιο από τις 13.30 έως τις 14.30 για να δώσουν μοναδική χαρά και παρέα στα παιδιά.

Νωρίτερα, από τις 9.30 ως τις 14.30 στον ελεύθερο χώρο του επιπέδου αναχωρήσεων κεφάτες χριστουγεννιάτικες φιγούρες, ένας χαρωπός χιονάνθρωπος, ο Καρυοθραύστης και ο τάρανδος του Άγιου Βασίλη, θα προσφέρουν κάρτες και ευχές στους επιβάτες και τους επισκέπτες, θα διασκεδάζουν τα παιδιά και θα βγάζουν μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στις 10.00 – 15.00, στον ίδιο χώρο, μια ζωντανή χριστουγεννιάτικη μπάλα, που της δίνει ζωή μια… “αιθέρια μορφή”. Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει χορογραφία και ακροβατικά σε ένα θεαματικό σόου, με πινελιές χειμώνα και Χριστουγέννων, ενώ τον Όμηρο και την Καλυψώ θα πλαισιώσει συναυλία από τη φιλαρμονική ορχήστρα του μουσικού σχολείου Αλίμου που θα περιλαμβάνει κάλαντα και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ