Tο “The Good Life” της immersionFX στην Steam

Η immersionFX Games, μέλος του gi-Cluster που διαχειρίζεται το Corallia, σε συνεργασία με την εκδότρια εταιρεία Iceberg Interactive, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της τίτλου “The Good Life” στην πλατφόρμα Steam.

Πρόκειται για ένα casual game, στο οποίο ο πρωταγωνιστής, ο Derek Hales, μετά την εταιρεία σκαφών που κληρονόμησε από τον θείο του, ξέφυγε από την μονότονη και ανιαρή ζωή του και ζει πια μια “καλή ζωή” με τη εντυπωσιακή φίλη του, στο σύμπλεγμα νήσων Jo Jo.

Το “The Good Life” έχει ήδη κάνει διεθνή καριέρα ως retail τίτλος. Η special έκδοση που κυκλοφορεί πλέον στην Steam συνδυάζει πολλά στυλ παιχνιδιού, όπως διαχείριση χρόνου και προσομοίωση σε πραγματικές συνθήκες, ξεφεύγοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο από τα κλασσικά point & shoot παιχνίδια.

Η αρχική υποδοχή από το απαιτητικό κοινό της Steam ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική, το παιχνίδι απέσπασε κυρίως θετικές κριτικές και ανέβηκε ως και την τρίτη θέση της κατάταξης των δημοφιλέστερων παιχνιδιών της πλατφόρμας.

Η immersionFX Games

Η immersionFX Games είναι μα indie game developemennt εταιρεία με φρέσκες ιδέες και έμφαση στην δημιουργία παιχνιδιών με πρωτότυπο gameplay. Tο πρώτο παιχνίδι της, το “Days of Sail: Wind over Waters” ήταν ένα παιχνίδι εξομοίωσης ιστιοπλοΐας, και κυκλοφόρησε το 2007 σε online και retail μορφή σε σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Η κυκλοφορία του “CrimeCity” το 2008, ήταν μια απόπειρα δημιουργίας ενός point & click 3D casual game.

Ο τρίτος τίτλος της εταιρείας, το “The Good Life” είναι ένας υβριδικός συνδυασμός ship simulation, time management και tycoon, κυκλοφορεί από το 2013 σε retail και online μορφή στις περισσότερες χώρες και πρόσφατα εγκρίθηκε για κυκλοφορία στην Steam.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ