Air India: Φιλοξένησε την πρώτη συνέλευση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Star Alliance στην Ινδία

Η Air India φιλοξένησε την πρώτη συνέλευση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Star Alliance που πραγματοποιήθηκε στην Ινδία. Η διοργάνωση έγινε αφού ο εθνικός αερομεταφορέας της Ινδίας συντάχθηκε με την μακροβιότερη αεροπορική συμμαχία, τον Ιούλιο του 2014.

Έπειτα από μόλις μισό χρόνο στη συμμαχία, η Air India έχει ήδη δει θετικά αποτελέσματα από τη συμμετοχής της. Έχει σημειωθεί αύξηση 33% στον αριθμό επιβατών που μεταφέρονται από την Air India και άλλες αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance, κυρίως μέσω των αεροδρομίων του Δελχί και της Βομβάης, αλλά και από άλλα αεροδρόμια όπως αυτά του Λονδίνου και του Νιούαρκ.

Οι τακτικοί πελάτες (Frequent Flyers) επίσης απολαμβάνουν τα οφέλη της συμμαχίας, καθώς περισσότεροι από 80.000 συγκέντρωσαν μίλια χρησιμοποιώντας τις πτήσεις της Air India και περισσότερα από 20.000 μέλη του προγράμματος τακτικών πελατών “Air India Flying Returns” εξαργύρωσαν τα μίλια τους σε πτήσεις σε άλλες εταιρείες μέλη της Star Alliance.

Η Air India προσβλέπει σε περαιτέρω ευκαιρίες για να αυξήσει την κίνηση στα αεροδρόμια του Δελχί και της Βομβάης και συνεργάζεται με τη Star Alliance, τα μέλη της και τους φορείς των αεροδρομίων ώστε να παρέχουν περισσότερες ανταποκρίσεις και να διευκολύνουν τη διαδικασία μεταφοράς στους κύριους κόμβους της Ινδικής υποηπείρου.

Μέσω της Air India, οι πελάτες της Star Alliance έχουν πρόσβαση σε 40 επιπλέον αεροδρόμια στην Ινδία καθώς και σε περαιτέρω πτήσεις σε ολόκληρη την περιοχή. Με τους κόμβους της στο Δελχί και τη Βομβάη, η Air India προσθέτει επιπλέον επιλογές πτήσεων στα δρομολόγια προς τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία / Ειρηνικό.

Επίσης, η Air India ενισχύει το πρόγραμμα τακτικών πελατών (FFP) της Star Alliance, που επί του παρόντος προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να συλλέξουν και να εξαργυρώσουν μίλια σε ένα δίκτυο 18.500 πτήσεων ημερησίως ανά την υφήλιο, με 1.321 προορισμούς σε 193 χώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ