ΤΝΤ: “Μεταφέρει ελπίδα” σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

Δέματα αγάπης και κοινωνικής προσφοράς θα βρουν τους αποδέκτες τους που έχουν ανάγκη, στο πλαίσιο του προγράμματος “Μεταφέρουμε Ελπίδα”, που αποτελεί μια συνεργατική δράση η οποία αναπτύσσεται, βασιζόμενη στην ενεργή συμμετοχή του δικτύου επιχειρήσεων πελατών της ΤΝΤ, καθώς και στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας, του ανθρώπινου δυναμικού και του υπερσύγχρονου στόλου που διαθέτει η εταιρεία ταχυμεταφορών ΤΝΤ.

Το πρόγραμμα “Μεταφέρουμε ελπίδα”, λανσαρίστηκε στις 17 Οκτωβρίου, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια όπου εταιρεία, συνεργάτες και δίκτυο επιχειρήσεων/πελατών συλλέγουν και μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία έχουν επισημανθεί από τους ίδιους τους φορείς μέσω του μηχανισμού καταγραφής κοινωνικών αναγκών του QualityNet Foundation, σε 17 φορείς σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης που υποστηρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Η ΤΝΤ αποφάσισε να υιοθετήσει και να δεσμευθεί στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας “Μεταφέρουμε Ελπίδα”, εγκαινιάζοντας τη νέα εταιρική της ταυτότητα “The People Network”.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ