EMC – Pivotal: Προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο Scale-Out Data Lake για εφαρμογές Big Data

Η EMC και η Pivotal παρουσίασαν το Data Lake Hadoop Bundle 2.0, ένα ολοκληρωμένο και έτοιμο προς χρήση πακέτο, το οποίο συνδυάζει δυνατότητες αποθήκευσης, επεξεργασίας και ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων, και έχει σχεδιαστεί ειδικά για πελάτες οι οποίοι δημιουργούν τώρα τα δικά τους scale-out Data Lakes με στόχο την προγνωστική ανάλυση των πληροφοριών που έχουν στη διάθεση τους.

Τα Data Lakes κερδίζουν συνεχώς έδαφος ως χώροι με δυνατότητα διαρκούς επέκτασης, στους οποίους μπορεί κανείς να αποθηκεύει δεδομένα από κρίσιμες εφαρμογές, παραδοσιακές ή επόμενης γενιάς. Το scale-out Data Lake της EMC έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει στους οργανισμούς τη δυνατότητα άμεσης αξιοποίησης των Big Data.

Tο Data Lake Hadoop Bundle 2.0 έχει σχεδιαστεί με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αντλούν πιο γρήγορα αξία από τις εφαρμογές Hadoop Big Data, και παράλληλα να εξασφαλίσει μικρότερο κόστος κτήσης και διαχείρισης, σε σχέση με άλλες λύσεις οι οποίες απαρτίζονται από ξεχωριστά συστήματα και εφαρμογές. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει ένα pre-tested σύστημα ανάλυσης Big Data, ένα world-class σύστημα storage της EMC, και ένα σύνολο προηγμένων εργαλείων analytics σε Hadoop που προσφέρονται μέσα από enterprise appliances, διαμορφώνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη, ενιαία και αποτελεσματική λύση η οποία μπορεί να υλοποιηθεί εύκολα σε επίπεδο επιχείρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ