ΤΝΤ: “Μεταφέρει ελπίδα” σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες

Η ΤΝΤ και το δίκτυο επιχειρήσεων πελατών της “Μεταφέρει Ελπίδα” και στηρίζει κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, με τη συνεργασία του QualityNet Foundation.

Πρόκειται για μια κοινωνική δράση που προσδοκά να προσφέρει χαμόγελα, ελπίδα και είδη πρώτης ανάγκης σε 17 Κοινωνικούς Φορείς για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Το “Μεταφέρουμε Ελπίδα”, είναι μια συνεργατική δράση, η οποία αναπτύσσεται βασιζόμενη στην ενεργή συμμετοχή του δικτύου επιχειρήσεων πελατών της ΤΝΤ, καθώς και στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας, του ανθρώπινου δυναμικού και του υπερσύγχρονου στόλου που διαθέτει η εταιρεία ταχυμεταφορών ΤΝΤ .

Το πρόγραμμα λανσαρίστηκε στις 17 Οκτωβρίου, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, και προσδοκά να συλλέξει είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία έχουν επισημανθεί από τους ίδιους τους φορείς μέσω του μηχανισμού καταγραφής κοινωνικών αναγκών του QualityNet Foundation, σε 17 φορείς σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης που υποστηρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Η ΤΝΤ, που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των ταχυμεταφορών, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής στρατηγικής της και εγκαινιάζοντας τη νέα εταιρική της ταυτότητα “The People Network”, αποφάσισε να υιοθετήσει και να δεσμευθεί στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας “Μεταφέρουμε Ελπίδα”.

Για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας η ΤΝΤ αξιοποιεί την τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό, τον υπερσύγχρονο στόλο και το οργανωμένο δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων της για να προσφέρει ανακούφιση σε παιδιά και τις οικογένειες τους, μέσω της συλλογής και μεταφοράς ειδών πρώτης ανάγκης σε φορείς ανά την Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ