ΟΤΕ TV: Στα κανάλια του αποκλειστικά οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα Α1 μπάσκετ

Ο ΟΤΕ TV και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ, στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV, τη σεζόν 2014-2015.

Η συμφωνία περιλαμβάνει το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στη κανονική περίοδο και τα play off του πρωταθλήματος, αλλά και τις όποιες φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας, που θα μεταδίδονται όλα ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT.

Την κάλυψη των αγώνων του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα αναλαμβάνει η δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV, που περιλαμβάνει τους Βασίλη Σκουντή, Ρήγα Δάρδαλη, Θανάση Ασπρούλια, Άρη Μπάρκα, Κυριάκο Κουρουτσαβούρη και Κώστα Κατέβα, ενώ στην ομάδα προστίθεται και ο Χαράλαμπος Σαραντινάκης.

Επίσης, μέσα από την εκπομπή Pick n’ Roll του Βασίλη Σκουντή κάθε Τρίτη στις 21.00 στο OTE SPORT 4, οι συνδρομητές του OTE TV θα ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στην Α1, καθώς και στις άλλες μπασκετικές διοργανώσεις που φιλοξενούν τα κανάλια OTE SPORT.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α1 για τον Ολυμπιακό έχει προγραμματιστεί για τις 12 Οκτωβρίου κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στις 17.00 στο OTE SPORT 3HD.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ