AEGEAN: “Enter Greece” για τους πιο όμορφους ελληνικούς προορισμούς

Μία γεύση από τα ομορφότερα τοπία της Ελλάδας προσφέρει καθημερινά η AEGEAN στους επιβάτες της κατά τη διάρκεια όλων των πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού.

Ειδικότερα, οι επιβάτες της AEGEAN έχουν την ευκαιρία να κάνουν το γύρο της Ελλάδας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, καθώς εν ώρα πτήσης απολαμβάνουν βίντεο που τους παρουσιάζει όλες τις ομορφιές, τις ιδιαιτερότητες, τις ξεχωριστές γεύσεις κάθε τόπου, τα μοναδικά τοπία, την τέχνη και την παράδοση της Ελλάδας.

Επίσης, η AEGEAN στο πλαίσιο της στήριξης του ελληνικού τουρισμού, δημιούργησε ένα νέο κανάλι, το “enter Greece”, το οποίο προβάλλει τις ομορφιές της χώρας, την πλούσια γαστρονομία του κάθε τόπου, την ιστορία, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους, σε μια σειρά από μοναδικά video. Τα video αυτά προβάλλονται εν ώρα πτήσης, εσωτερικού και εξωτερικού, ακόμα και στους πολύ κοντινούς προορισμούς.

Οι επιβάτες της AEGEAN θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη εμπειρία σε όλες τις πτήσεις, εσωτερικού και εξωτερικού, με αεροσκάφη Airbus A320 και A321.

Περισσότερες πληροφορίες και μία μικρή γεύση από Ελλάδα υπάρχουν στο σχετικό video, καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanair.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ