Στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν τα φετινά World Travel Awards

Ο όμιλος ξενοδοχείων Διβάνη διοργάνωσε στις 2 Αυγούστου τη σημαντικότερη απονομή της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, στο Divani Apollon Palace, τα World Travel Awards 2014.

Γνωστά και ως “Oscars της ταξιδιωτικής βιομηχανίας”, τα World Travel Awards συμπλήρωσαν φέτος 21 χρόνια διεξαγωγής, έχοντας καθιερωθεί και αναγνωριστεί ως ο κορυφαίος ταξιδιωτικός θεσμός σε παγκόσμια κλίμακα. Η φετινή διοργάνωση πλαισιώθηκε από μία σειρά ενεργειών και φιλοξενίας για τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού.

Το τριήμερο κορυφώθηκε με την 21η τελετή απονομής Παγκόσμιων Ταξιδιωτικών Βραβείων. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Graham Cooke, πρόεδρος και ιδρυτής του θεσμού, ο οποίος ευχαρίστησε τον όμιλο ξενοδοχείων Διβάνη για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση. Στη συνέχεια, η Νίκη Φωτίου, marketing & PR director του ομίλου ξενοδοχείων Διβάνη, εξέφρασε την τιμή του ομίλου που επιλέχθηκε να φιλοξενήσει τον παγκόσμιο θεσμό, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Ο Lahcen Haddad, υπουργός Τουρισμού του Μαρόκο, υπογράμμισε, με τη σειρά του τη σημασία της πρωτοβουλίας του ομίλου ξενοδοχείων Διβάνη συμβάλλοντας καθοριστικά στη συνολική προσπάθεια προβολής και ανάκαμψης του ελληνικού τουριστικού Βrand.

Στην 21η Τελετή Απονομής Παγκόσμιων Ταξιδιωτικών Βραβείων, διακρίθηκαν οι καλύτεροι από όλους τους κλάδους της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Ανάμεσά τους, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, αεροδρόμια, καζίνο, ταξιδιωτικά γραφεία και προορισμοί. Επίσης, τιμητικά βραβεύτηκαν σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν για τη συμβολή τους στον τουριστικό κλάδο.

Όλα τα βραβεία περιγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα http://www.worldtravelawards.com/winners2014-8.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ