ALBA: Δύο νέες υποτροφίες, σε συνεργασία με τα ΕΛΠΕ

Σε συνέχεια της επιτυχημένης σειράς διαλέξεων με τίτλο «Young Achievers Series» το ALBA προκηρύσσει δύο πλήρεις υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές με την υποστήριξη του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε νέους και νέες έως και 30 ετών, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι του Θριασίου (Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ασπρόπυργος, Μέγαρα, Ν. Πέραμος) ή της περιοχής της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Η καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να υποβάλουν αίτηση για ένα από τα εξής προσφερόμενα προγράμματα MSc :

MSc in Finance
MSc in Risk Management
MSc in Marketing
MSc in Strategic Human Resources Management
MSc in Business for Lawyers
MSc in International Business and Management
MSc in Shipping Management
MSc in Entrepreneurship
MSc in Tourism Management

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ALBA. Οι υποτροφίες αφορούν αποκλειστικά το ακαδημαϊκό έτος 2014 -2015 και όλοι οι αιτούντες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια επιλογής του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών που επέλεξαν και να λάβουν μέρος στην καθορισμένη διαδικασία αξιολόγησης. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής, υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ALBA.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων και τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από το ALBA. Πέραν των ακαδημαϊκών κριτηρίων, θα ληφθούν σοβαρά υπόψη και κοινωνικά κριτήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ