Allou! Fun Park: Στους ρυθμούς του Μουντιάλ

Το Allou! Fun Park συντονίζεται στο ρυθμό της Βραζιλίας και του Παγκόσμιου Κυπέλου Ποδοσφαίρου και καλεί τους φίλους του να πάρουν μέρος σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι που παίζεται τόσο online όσο και στο πάρκο, κερδίζοντας έκπτωση στο Allou! Day Pass, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Lancia Ypsilon Elefantino αξίας 13.300 ευρώ, και πολλά ακόμα δώρα.

Ειδικότερα, από 14 Ιουνίου έως και τις 13 Ιουλίου οι χρήστες μπορούν να μπουν για να στείλουν τις ευχές τους στη Βραζιλία, μέσα από το ειδικό app στη fan page του Allou! στο facebook, (https://apps.facebook.com/balallouapp/) όπου μπορούν να διαλέξουν την ευχή και το μήνυμα που θέλουν να στείλουν, και αυτόματα κερδίζουν 3 ευρώ έκπτωση στο Allou! Day Pass.

Μπορούν επίσης να έρθουν στο πάρκο για να παίξουν και παράλληλα να στείλουν τη μπάλα στη Βραζιλία, στο stand “Μουντιάλ ΜΠΑΛΑllou!” όπου μπορούν να σουτάρουν τη μπάλα, και τη βλέπουν να μετακινείται πάνω στο διαδραστικό χάρτη με προορισμό τη Βραζιλία, ενώ μπαίνουν στην κλήρωση για τα δώρα.

Η κλήρωση που θα αναδείξει τους τυχερούς νικητές θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ ενώ οι λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχής βρίσκονται στο www.allou.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ