Etihad: Δύο διακρίσεις για την εκπαίδευση και τις πρωτοβουλίες προσωπικού

Η EtihadAirways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βραβεύτηκε με δύο σημαντικές διακρίσεις για την εκπαίδευση και τις πρωτοβουλίες ανάπτυξης προσωπικού κατά τη διάρκεια των 2014 MENAHRExcellenceAwards.

Ο WissamHachem, Αντιπρόεδρος Εκμάθησης & Ανάπτυξης της Etihad Airways παρέλαβε το βραβείο “Διάκριση στην Εκμάθηση & Ανάπτυξη” κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης στο Ντουμπάι. Η αεροπορική εταιρεία έλαβε επίσης πιστοποιητικό αριστείας στην κατηγορία “Καλύτερη Πρωτοβουλία Κρατικοποίησης“.

Η EtihadAirways έχει περισσότερους από 19.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, ενώ από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα έχει καλωσορίσει 1.700 νέα μέλη. Τα αποτελέσματα της Έρευνας Γνώμης Προσωπικού της αεροπορικής εταιρείας δείχνουν πως το 93% του προσωπικού νιώθει περήφανο που εργάζεται για την αεροπορική ενώ το 92% είναι πρόθυμο να ξεπεράσει τις ανάγκες της θέσης εργασίας του για να βοηθήσει στην επιτυχία της εταιρείας.

Με το πρόγραμμα φοίτησης δύο έως τρία έτη,GraduateManagement, η Etihad Airways επενδύει στη ανάπτυξη των πολιτών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων σε μελλοντικούς ηγέτες της αεροπορίας. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από διεθνώς αναγνωρισμένες διακρίσεις και ενσωματώνει τη θεωρεία στην πράξη με εκπαίδευση τόσο στο τοπικό όσο και στο διεθνές δίκτυο. Οι πολίτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι σήμερα η πολυπλυθέστερη ομάδα εργαζομένων σε επίπεδο μάνατζερ.

Επιπρόσθετα, το προσωπικό όλων των επιπέδων συμμετέχει σε μαθήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης. Το Α΄τρίμηνο του 2014 συμμετείχαν σε μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν στο Άμπου Ντάμπι 2.822 εργαζόμενοι και απόφοιτοι μάνατζερ. Το Πρόγραμμα Αποτελεσματικότητας Μάνατζερ παρουσιάστηκε φέτος για πρώτη φορά εκπαιδεύοντας περισσότερους από 1.200 μάνατζερ σε περισσότερες από 20 χώρες σχετικά με τις πρακτικές διοίκησης της EtihadAirways.

Στην προετοιμασία για μελλοντική ανάπτυξη, η νέα Εταιρική Ακαδημία ξεκίνησε φέτος και προσφέρει αυξημένη χωρητικότητα 275 ατόμων ημερησίως. Η ακαδημία ενθαρρύνει την εκμάθηση μέσω αλληλεπίδρασης και δημιουργίας με ασύρματη τεχνολογία, state-of-the-art / κορυφαίες εγκαταστάσεις video, και πρακτικές σε περιβάλλον αεροσκάφους όπως είναι το τεχνητό τσεκ-ιν και τα γραφεία κέντρων επικοινωνίας. Επιπλέον, η Εταιρική Ακαδημία θα παρέχει και εικονικές αίθουσες διδασκαλίας που επιτρέπουν στο προσωπικό να παρακολουθεί εκπαιδευτικά μαθήματα από κάθε υπολογιστή του δικτύου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ