cosmoONE: Δύο διακρίσεις στα e-volution awards 2014

Διπλή διάκριση με Silver Award για τις ηλεκτρονικές εκποιήσεις και Bronze Award για τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς απέσπασε η cosmoONE, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού των “e-volution awards 2014“.

Το βραβείο Bronze στην κατηγορία “Εταιρείες-Φορείς που αξιοποιούν το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν” απονεμήθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ για την υπηρεσία ηλεκτρονικής διαχείρισης αιτημάτων/προσφορών compareONE-eRFx, την οποία παρέχει η cosmoONE. Το βραβείο παρέλαβε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ευάγγελος Βουμβουλάκης.

Το ΚΑΤ χρησιμοποιεί την υπηρεσία eRFx από τα τέλη του 2012, για την προμήθεια αιμοστατικών υλικών, αγγειοχειρουργικών μοσχευμάτων, υλικών αιμοληψίας, ακτινολογίας, κλιματιστικών, ειδών πληροφορικής και πλήθους άλλων ιατροφαρμακευτικών και άλλων αγαθών. Στην υπηρεσία είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 1.200 Έλληνες και ξένοι προμηθευτές, οι 370 από τους οποίους αποκλειστικά για τη συνεργασία τους με το Νοσοκομείο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Το ΚΑΤ έχει αποστείλει περισσότερα από 1.500 ηλεκτρονικά αιτήματα λήψης προσφορών, απολαμβάνοντας σημαντικότατα οφέλη τόσο σε διαχειριστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, συνδυάζοντας την ταχύτητα, την αξιοπιστία και τη διαφάνεια από τη χρήση της υπηρεσίας με την ταυτόχρονη μείωση της γραφειοκρατίας.

Επιπρόσθετα, η cosmoONE, διαγωνιζόμενη ανάμεσα σε Service Providers του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, απέσπασε βραβείο Silver στην κατηγορία των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, για το σύνολο των 5.216 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που έχει υλοποιήσει με επιτυχία.

Οι σημαντικότερες από αυτές αφορούσαν την -πρωτοεμφανιζόμενη στην Ελλάδα-  διαδικασία διάθεσης μεριδίων φυσικού αερίου, πωλήσεις κινητών τηλεφώνων και πληθώρα εκποιήσεων ακινήτων, αυτοκινήτων και οχημάτων, αλλά και λοιπού εξοπλισμού. Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της cosmoONE ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Θανάσης Πετμεζάς.

Τα e-volution awards διοργανώνει η Boussias Communications. Στόχος του θεσμού είναι να αναδείξει βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες ιδέες από το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ