Bonding Start: Νέα δωρεάν υπηρεσία της PfB

Η People for Business (PfB) παρέχει πλέον στους πελάτες της, δωρεάν με κάθε τοποθέτηση στελέχους (Talent Centric Recruitment), τo BONDING START.

Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία, που έχει σαν στόχο την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ του νέου εργαζόμενου και του εργοδότη και η οποία αποτελεί συνέχεια της υποστήριξης που προσφέρει η PfB στους πελάτες της και μετά την τοποθέτηση του στελέχους, ενισχύοντας τους ουσιαστικά και δυναμικά στο ξεκίνημα της νέας τους συνεργασίας.

Το BONDING START, περιλαμβάνει μία σειρά από ερωτηματολόγια, τα οποία συμπληρώνουν τόσο ο νέος εργαζόμενος όσο και ο προϊστάμενός του, η ανάλυση των οποίων τους επιτρέπει να καταλάβουν καλύτερα ο ένας τον άλλον, να ενισχύσουν την μεταξύ τους συνεργασία και να μεγιστοποιήσουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Στην ουσία, μέσα από τη νέα υπηρεσία, ο προϊστάμενος μαθαίνει πώς να βελτιστοποιεί την επικοινωνία με το νέο του συνεργάτη, πώς να τον υποκινεί και πώς να τον υποστηρίζει να ξεπερνά τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, βοηθώντας τον να ενσωματωθεί πιο γρήγορα στη φιλοσοφία της εταιρίας. Αντίστοιχα, ο νέος εργαζόμενος εγκλιματίζεται γρηγορότερα και καταλαβαίνει καλύτερα τις απαιτήσεις του νέου του ρόλου, λειτουργώντας σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης, ανοιχτής επικοινωνίας και συνεργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ