Η Emirates ανακοίνωσε νέα δρομολόγια προς Taipei

Η γνωστή αεροπορική εταιρεία Emirates, ανακοίνωσε την έναρξη απ’ ευθείας πτήσεων προς την Taipei, τον 16ο προορισμό της στην Ασία. Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2014, αρχικά με 6 απ’ ευθείας πτήσεις κάθε εβδομάδα, προς το αεροδρόμιο Taoyuan.

Η πτήση θα πραγματοποιείται μέσω αεροσκάφους Boeing 777-300ER, σε 3 κατηγορίες θέσεων. Είναι εξοπλισμένο με 8 πολυτελείς ιδιωτικές σουίτες στην πρώτη θέση και 42 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα που μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια στη διακεκριμένη θέση. Διαθέτει χώρο για 304 επιβάτες στην οικονομική θέση, ενώ σε όλες τις θέσεις προσφέρονται γκουρμέ γεύματα.

Το αεροσκάφος, διαθέτει επίσης το ice, ένα σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, που προσφέρει περισσότερα από 1.400 κανάλια, προβάλλοντας τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες με υπότιτλους, όπως επίσης μουσική, τηλεοπτικά προγράμματα και παιχνίδια.

Μέσω της έδρας της στο Dubai, η Emirates προσφέρει στους διεθνείς επιβάτες της απ’ευθείας μετάβαση από την Taipei προς 70 χώρες της EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική). Η εταιρεία εξυπηρετεί σήμερα 134 πόλεις σε 76 χώρες από το Dubai, ενώ φέτος ανακοίνωσε την έναρξη νέων δρομολογίων προς Βαρσοβία, Αλγερία, και Τόκυο.

Η Emirates έχει ανακοινώσει επίσης την έναρξη νέων πτήσεων προς Στοκχόλμη στις 4 Σεπτεμβρίου, προς τις Φιλιππίνες, την υπερατλαντική απ’ευθείας πτήση Μιλάνο – Νέα Υόρκη από την 1η Οκτωβρίου, προς Γουινέα στις 27 Οκτωβρίου, Πακιστάν στις 5 Νοεμβρίου και Κίεβο στις 16 Ιανουαρίου 2014.

emirates-taipei

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ