Ξεκίνησε η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος 2013

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2013, η οποία θα  διαρκέσει έως και την 31η Ιουλίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας των Αριστείων, στο www.aristeia-sde.gr  στην ενότητα “Υποβολή Συμμετοχών”. Μέσω της ιστοσελίδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τη διοργάνωση.

Στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας ΣΔΕ 2013 έχουν δημιουργηθεί δύο κατηγορίες συμμετοχών, που αφορούν σε δράσεις Μεγάλων Επιχειρήσεων και Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων προκειμένου να δοθούν  ίσες ευκαιρίες διάκρισης σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Συμμετοχή υποβάλλεται για δράσεις ή προγράμματα, που εντάσσονται στις παρακάτω οκτώ ενότητες: Κοινωνία, Περιβάλλον, Εργαζόμενοι, Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Συνεργασία με Κοινωνικά Υπεύθυνους Προμηθευτές (Suppliers Engagement), Κοινωνικά προϊόντα & υπηρεσίες, Συνεχής Δέσμευση & Προσφορά, e- Δράσεις.

Ως υποψήφιοι, μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ΣΔΕ και ανεξάρτητα από το αν διαφημίζονται ή όχι. Η έναρξη ή ολοκλήρωση των δράσεων ή προγραμμάτων πρέπει να έχει γίνει κατά το διάστημα Ιανουάριος 2010 – Δεκέμβριος 2012. Εξαιρούνται τα προγράμματα που θα υποβληθούν στην ενότητα “Συνεχής Δέσμευση & Προσφορά“.

Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2013 στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του European Business Ethics Network (EBEN).

Την 6η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας στηρίζουν μέχρι στιγμής οι Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών και Vodafone ως Αρωγοί, οι ΕΛΑΪΣ-Unilever και Ηellas On Line ως Επίκουροι, οι Ε.Ι.Παπαδοπούλοu, Nestle Hellas και ΦΑΓΕ ως Υποστηρικτές.

Συνεργάτες για το σχεδιασμό της επικοινωνίας και για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης οι Bold Ogilvy, Initiative Media Athens, Magna events, Rubicon και V+O COMMUNICATION.

Ο ΣΔΕ καλεί όλες τις εταιρείες, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, να υποβάλλουν και τη δική τους συμμετοχή, ώστε να προβάλουν το κοινωνικό τους έργο και να συμβάλλουν στην περαιτέρω διάδοση της Εταιρικής Υπευθυνότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ