International Life: Αύξηση 4% στην παραγωγή ασφαλίστρων Υγείας το πρώτο τρίμηνο του 2013

Την επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης της International Life στον Κλάδο Υγείας, μέσω της δημιουργίας προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων, αποδεικνύει η αύξηση κατά 4% στην παραγωγή ασφαλίστρων στον συγκεκριμένο κλάδο, το πρώτο τρίμηνο του 2013, σε σύγκριση με το πρωτο τρίμηνο του 2012.

Συγκεκριμένα το σύνολο των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων και του ποσού που αντιστοιχεί στο δικαίωμα συμβολαίου από τον Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο του 2013, ανέρχονται στα 4.397.956 ευρώ από 4.212.234ευρώ που ήταν το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Εξαιρετικής ανταπόκρισης από τους ασφαλισμένους έτυχε το νέο ασφαλιστικό προϊόν στον κλάδο Υγείας “Εν Υγεία For All”.

Η εμπιστοσύνη του κοινού στα νέα ασφαλιστικά προϊόντα επιβεβαιώνει την πολιτική της εταιρείας για φερέγγυα και ολοκληρωμένη ασφάλιση, με χαμηλά ασφάλιστρα, τα οποία ξεκινούν από 200 ευρώ ετήσια μικτά ασφάλιστρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ολοκληρωμένες καλύψεις όπως απώλεια ζωής από οποιαδήποτε αιτία και επιπλέον απώλεια ζωής από ατύχημα, έξοδα πρωτοβάθμιας εξωνοσοκομειακής περίθαλψης (επισκέψεις στα εξωτερικά Ιατρεία, έξοδα διαγνωστικών εξετάσεων, μικρές χειρουργικές επεμβάσεις) και έξοδα δευτεροβάθμιας νοσοκομειακής περίθαλψης έως ευρώ15.000 ετησίως. Για όσους επιθυμούν, προσφέρεται η δυνατότητα διπλάσιων ή τριπλάσιων ποσών κάλυψης με τα ανάλογα ασφάλιστρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ