ΕΛΤΑ: Ενέκριναν ψηφιακές μηχανές προπληρωμής ταχυδρομικών τελών της Mellon

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενέκριναν την κυκλοφορία των ψηφιακών μηχανών προπληρωμής ταχυδρομικών τελών του Οίκου Neopost από τη Mellon Technologies.

Πρόκειται για τη σειρά μηχανών γραμματοσήμανσης τύπου IS και IJ του Οίκου Neopost που εκπροσωπεί η ελληνική εταιρεία, η οποία έλαβε την απαραίτητη για την εμπορική τους διάθεση, έγκριση από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Τα ΕΛΤΑ έλεγξαν και ενέκριναν τους συγκεκριμένους τύπους μηχανών προπληρωμής ταχυδρομικών τελών, για την ακρίβεια τους στην ταχυδρομική σήμανση, τη σωστή διαχείριση των ταχυδρομικών τελών, την ασφάλεια λειτουργίας καθώς και τις παραγόμενες αναφορές.

Οι τύποι μηχανών IS και IJ καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από την αλληλογραφία ενός γραφείου μέχρι δέματα και επιστολές που διαχειρίζονται μεγάλες αίθουσες αλληλογραφίας οργανισμών και επιχειρήσεων.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών που τις έχουν καταστήσει νούμερο ένα παγκοσμίως είναι και η λειτουργία online επαναφόρτωσης με πίστωση του ποσού που επιθυμεί η επιχείρηση, ανά πάσα στιγμή και σε λίγα μόνο λεπτά. Ένα ακόμα πλεονέκτημα των μηχανών της Neopost είναι η δυνατότητα μετατροπής του φακέλου σε προωθητικό εργαλείο με επαγγελματική εμφάνιση, καθώς επιτρέπουν την εκτύπωση γραφικών όπως λογότυπα και προωθητικά μηνύματα. Τέλος, οι μηχανές γραμματοσήμανσης μπορούν εύκολα να αναβαθμιστούν και να επεκταθούν, ώστε να καλύπτουν πάντα τις ανάγκες της επιχείρησης, καθώς αυτή μεγαλώνει.

“Η νέα μας συνεργασία με τη Neopost, νούμερο ένα κατασκευαστής μηχανών γραμματοσήμανσης και εμφακέλωσης στην Ευρώπη και νούμερο δυο παγκοσμίως, θα μας επιτρέψει να καλύψουμε μια μεγάλη ανάγκη που είχε δημιουργηθεί στην αγορά για αξιόπιστες λύσεις αλληλογραφίας με συμφέρουσα σχέση τιμής/απόδοσης και πλούσιες σε χαρακτηριστικά που έχουν δημιουργηθεί με επίκεντρο τη διευκόλυνση του χρήστη”, ανέφερε σε δήλωσή της, η Φωτεινή Καφίρη, Business Unit Manager της Mellon Technologies.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ