Intralot: Διάκριση για τον επικεφαλής ασφαλείας πληροφοριών

Τη διάκριση “John W. Lainhart IV Common Body of Knowledge” απέσπασε από τον οργανισμό ISACA ο επικεφαλής ασφάλειας πληροφοριών του ομίλου Intralot,   Χρήστος Δημητριάδης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον ISACA στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου “INSIGHTS 2013” στο Βερολίνο.

Ο Χρήστος Δημητριάδης είναι επικεφαλής ασφάλειας πληροφοριών του ομίλου Intralot, και επίσης μέλος του διεθνούς διοικητικού συμβουλίου του ISACA, προεδρεύει στο συμβούλιο γνώσης του ISACA και συμμετέχει ακόμα και στο συμβούλιο στρατηγικής του ISACA.

Έχει θητεύσει ως διεθνής αντιπρόεδρος του ISACA, και είναι επίσης πρόεδρος του “COBIT Security Task Force“, πρόεδρος της επιτροπής διεθνών σχέσεων και μέλος του “Relations Board“, της επιτροπής ακαδημαϊκών σχέσεων, της επιτροπής “ISACA Journal Editorial” και της ομάδας εργασίας “Business Model for Information Security“.

Εργάζεται στον κλάδο της πληροφοριακής ασφάλειας τα τελευταία 13 χρόνια και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 100 συγγράμματα για τον κλάδο. Κατέχει δύο πατέντες στα πρωτοποριακά συστήματα εντοπισμού απάτης (fraud detection) και στο σχεδιασμό παιχνιδιών.

Ο ISACA
Έχοντας ιδρυθεί το 1969, o μη κερδοσκοπικός και ανεξάρτητος οργανισμός ISACA (www.isaca.org), με περισσότερα από 100.000 μέλη και παρουσία σε πάνω από 180 χώρες, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην κοινωνία του ελέγχου και της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, στην παροχή γνώσης, στις πιστοποιήσεις, στην εκπαίδευση, στη διακυβέρνηση πληροφοριακών συστημάτων, στην διαχείριση ρίσκου τεχνολογιών πληροφορίας και στη συμμόρφωση.

Ο οργανισμός προωθεί και ενισχύει σημαντικές δεξιότητες μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων, ενώ ανέπτυξε και συνεχίζει να εξελίσσει το COBIT, ένα επιχειρηματικό πλαίσιο το οποίο υποστηρίζει τις επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους και σε όλες τις περιοχές για τη διακυβέρνηση και τη διαχείριση των πληροφοριών και της τεχνολογίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ