Λύση ολοκληρωμένης διαχείρισης της εμπορικής αποθήκης από τη Β.Ι. Αλμπάνης

Η Β.Ι. Αλμπάνης παρουσίασε την λύση διαχείρισης αποθήκης “Aπόθεμα” η οποία προσφέρει υπηρεσίες μηχανογράφησης της εμπορικής αποθήκης.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τις διαδικασίες picking, put away, απογραφής και packing συνδυάζοντας ταχύτητα και ευκολία. Ο αποθηκάριος έχει την ευκαιρία με τη χρήση ενός τερματικού βιομηχανικών προδιαγραφών να εκτελεί πλήθος λειτουργιών της αποθήκης με απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ο αποθηκάριος μπορεί εύκολα, γρήγορα και χωρίς λάθη να καταγράψει τις παραλαβές από προμηθευτές, να τοποθετήσει τα προϊόντα σε συγκεκριμένες θέσεις αποθήκευσης, να εκτελέσει παραγγελίες πελατών, να παραλάβει επιστροφές και να κάνει απογραφές.

Παράλληλα η λύση δίνει την δυνατότητα κιβωτοποίησης των παραγγελιών με έκδοση ετικέτας κιβωτίου με τα στοιχεία του παραλήπτη καθώς και την εκτύπωση ετικετών με ή χωρίς barcode για τεμάχιο ή συσκευασία, παρακολούθηση παρτίδων ή σειριακών αριθμών προϊόντων ενώ συλλέγεται πλήθος στατιστικών στοιχείων για την εκτέλεση των παραγγελιών.

Μηχανογραφώντας την λειτουργία της αποθήκης εξαλείφονται τα λάθη της χειρόγραφης καταχώρησης, μειώνεται ο συνολικός χρόνος εκτέλεσης παραγγελιών, αυξάνεται το πλήθος των παραγγελιών που εκτελούνται στην μονάδα του χρόνου.

Η δυνατότητα διενέργειας συνεχών απογραφών ταυτίζει το πραγματικό απόθεμα με το λογιστικό, έτσι η εταιρία αποφεύγει σχετικά θέματα που προκύπτουν από τις φορολογικές αρχές ενώ μειώνονται δραματικά οι περιπτώσεις έλλειψης αποθέματος (under stocking) ή πλεονάζοντος αποθέματος (over stocking).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ