Νέες γεύσεις στα παγωτά “δωδώνη”

Αυτό το καλοκαίρι η “δωδώνη” επιστρατεύει δυναμικά και καινοτόμα τη 46χρονη εξειδίκευσή της για να δώσει νέα διάσταση στην απόλαυση που λέγεται παγωτό.
Στις νέες γεύσεις που δημιούργησε ο  Γιάννης Αποστολάκης, καθώς και σε αυτές χωρίς ζάχαρη αλλά με sweete, το γλυκαντικό από το φυτό στέβια, έρχονται να προστεθούν νέες γευστικές προτάσεις.

Οι αγαπημένες σοκολάτες Υγείας Παυλίδη και Lacta γίνονται αγνό παγωτό “δωδώνη” και μεταμορφώνονται σε παγωμένες θεϊκές απολαύσεις. Το ίδιο ισχύει και για τη Merenda, την πραλίνα φουντουκιού που κάνει μια φέτα ψωμί λαχταριστό σνακ για όλους.

Οι γευστικές επιλογές δεν σταματούν εδώ, καθώς το παγωτό κρέμα αποκτά τραγανές πινελιές χάρη στα μπισκότα Oreo. Η “δωδώνη” δημιουργεί τo Cream & Cookies Oreo και προσθέτει μια ακόμη επιλογή δροσιστικού εδέσματος για μικρούς και μεγάλους.

Το ταξίδι στις εξειδικευμένες γλυκές δημιουργίες “δωδώνη” δεν περιορίζεται στα τέσσερα αυτά brands, αλλά επεκτείνεται με τη δημιουργία δύο ακόμα προτάσεων απόλαυσης: το Forest Fruits Cheesecake με απολαυστικό τυρί κρέμα Philadelphia και την τούρτα Cream & Cookies Oreo.

KRAFT_KTX

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ