HOL: Νέα ευέλικτα προγράμματα και υπηρεσίες

Τη δυνατότητα να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες του προγράμματος τους με τρόπο που τους εξυπηρετεί και διευκολύνει την καθημερινότητά τους όχι μόνο για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, αλλά και την ψυχαγωγία τους και τις καθημερινές τους συνήθειες, έχουν πλέον οι συνδρομητές της hellas online με βάση τα νέα ευέλικτα οικονομικά προγράμματα “hol double-play ευέλικτα” που ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ειδικότερα, με τα νέα προγράμματα ο συνδρομητής πλέον έχει στη διάθεσή του  χρόνο ομιλίας προς αστικά, υπεραστικά και κινητά που τον χρησιμοποιεί όπως εκείνος επιθυμεί, ενώ παράλληλα απολαμβάνει και έως 24mbps internet. Επιπρόσθετα,  ο συνδρομητής έχει πάντα τον έλεγχο αφού ενημερώνεται με δωρεάν SMS όταν φτάνει στο 80% του προγράμματος του.

Ηol video club
Η ευελιξία επεκτείνεται και στη διασκέδαση στο σπίτι, αφού η υπηρεσία “Ηol video club” προσφέρει τις επιτυχίες του παγκόσμιου box office, μια πολύ μεγάλη ποικιλία παιδικών προγραμμάτων, και περισσότερα από 30 δημοφιλή τηλεοπτικά κανάλια με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, οι διαδραστικές εφαρμογές (hol apps) δίνουν νέες δυνατότητες στην τηλεόραση. Το hol video club διαθέτει πλέον περισσότερες από 3.500 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων οι περισσότερες διατίθενται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Όλα τα παραπάνω με χρέωση 8 ευρώ / μήνα και δώρο τους 3 πρώτους μήνες.

3play προσφορές
Οι 3play προσφορές συνδυάζουν όλες τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες διασκέδασης από τη HOL. Ειδικότερα, η συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνει την υπηρεσία ψυχαγωγίας hol video club και την υπηρεσία hol double-play GR για απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία και internet έως 24 Mbps, με 24 ευρώ / μήνα.

Συνδυαστικές προσφορές hol – Vodafone
Οι συνδρομητές της HOL μπορούν επίσης να συνδυάσουν τις υπηρεσίες τους με τις υπηρεσίες της Vodafone, έχοντας έτσι κάθε μήνα έως 5 ευρώ επιπλέον έκπτωση στον λογαριασμό του σταθερού τους, και 10% επιπλέον έκπτωση στον λογαριασμό του κινητού τους.

Πρόγραμμα προνομίων hol for you
Η hellas online εξασφαλίζει καθημερινά για τους συνδρομητές της αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις και προσφορές της μέσω συνεργασιών με εταιρίες όπως Procter & Gamble, Domino’s, Odeon, Hewlett-Packard, Auteco και άλλες.

My hol
Πρόκειται για τη δυνατότητα ηλεκτρονικής διαχείρισης του λογαριασμού, οποιαδήποτε ώρα και από όπου κι αν βρίσκεται ο συνδρομητής.

Online προσφορές
Κάνοντας online αίτηση στο πρόγραμμα της επιλογής του, ο συνδρομητής κερδίζει χρόνο και επωφελείται από αποκλειστικές online προσφορές για προγράμματα double-play από 16 ευρώ / μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ