Στην CONCEPT Communication Strategies η στρατηγική επικοινωνίας της εταιρείας ENERGOPLAN

Η CONCEPT Communication Strategies ανέλαβε την επικοινωνία σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων καθώς και τον σχεδιασμό της εταιρικής εικόνας της ελληνικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ENERGOPLAN.

Το πρόγραμμα επικοινωνίας περιλαμβάνει τους τομείς των Media Relations, Brand Building, Social Media Relations, Σχεδιασμό και Υλοποίηση Β2Β Ενεργειών και Χορηγικών Προγραμμάτων, ενώ ο Σχεδιασμός της Εταιρικής Εικόνας αφορά στην ανάδειξη της ENERGOPLAN ως την αξιόπιστη πρόταση στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, επενδύοντας στην ενδυνάμωση του brand με αντίστοιχες αξίες.

Η ENERGOPLAN είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2007 στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και την εμπορία εξοπλισμού στους τομείς της Ηλιακής, Αιολικής και Υδροηλεκτρικής Ενέργειας. Κατανοώντας πως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αποτελούν καθοριστική παράμετρο στη διαμόρφωση της στρατηγικής του 21ου αιώνα αναπτύσσει τεχνολογία αιχμής με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα και διευρυνόμενες ανάγκες και λειτουργεί με τα αυστηρότερα πρότυπα βάσει του προτύπου πιστοποίησης ISO 9001.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ