Βραβείο Ποιότητας στις κονσέρβες Κύκνος

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μουσείο Μπενάκη, η Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών Κύκνος βραβεύτηκε με το Βραβείο Ποιότητας στην κατηγορία “Ευρείας Κατανάλωσης“, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων πλέον Βραβείων Ποιότητας του περιοδικού Γαστρονόμου της “Καθημερινής”.

Η Κύκνος είναι  μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία ξεκίνησε το 1915 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και συσκευασία προϊόντων τομάτας, φρούτων και λαχανικών τα οποία πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, συμπληρώνει  σχεδόν έναν αιώνα λειτουργίας οπού η Κύκνος κατέχει σταθερά ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με μια πλούσια γκάμα προϊόντων τα οποία βρίσκονται πρώτα  σε προτίμηση στο ελληνικό τραπέζι, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο του θεσμού των βραβείων, που καθιερώθηκε το 2007, διακρίνονται άνθρωποι που παράγουν, μεταποιούν και διακινούν, με αγάπη και γνώσεις επώνυμα, ποιοτικά προϊόντα ειδών διατροφής συμβάλλοντας παράλληλα με το ήθος τους στη διαμόρφωση του διατροφικού πολιτισμού μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ