Παρουσίαση της PROFILE για Wealth Management στο Λονδίνο

Η PROFILE στα πλαίσια της υποστήριξης της δραστηριότητάς της στη Μεγάλη Βρετανία θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για το τομέα του Wealth Management, IFAs και Private Banks, στις 20 Ιουνίου, και ώρες 17:00-20:00 στο ξενοδοχείο The Landmark London.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης με τίτλο “Wealth Management: Technology tools that answer regulatory and client concerns” είναι ο ειδήμων του χώρου Ian Woodhouse, Director της PwC EMEA Private Banking and Wealth Management Practice. Η ομιλία του με θέμα “Wealth Management trends-opportunities and challenges in the changing landscape” θα ξεκινήσει στις 17.45.

Στα πλαίσια της, ο Woodhouse θα παρουσιάσει πρόσφατες μελέτες που έχουν γίνει για τις προκλήσεις στην χρηματοοικονομική αγορά της Αγγλίας, με αφορμή τις σύγχρονες ανάγκες του χώρου αλλά και κανονιστικές οδηγίες όπως το RDR.

Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν οι αλλαγές που συντελούνται στο χρηματοοικονομικό τοπίο με επίκεντρο τους πιο απαιτητικούς πελάτες, οι οποίοι αναζητούν διαφάνεια και ανταγωνιστικά προϊόντα. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ανάλυση, στη νέα πραγματικότητα των Big Data, στο ρόλο των Advisors καθώς και στα οφέλη της χρήσης των κινητών συσκευών και νέων τεχνολογιών στο χώρο.

Το IMSplus, η κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων που διαρκώς εξελίσσει η PROFILE καθώς επίσης και το IMSplus Mobility, η εφαρμογή διαχείρισης επενδυτικών εργασιών μέσω κινητών συσκευών, θα αποτελέσουν επίκεντρο της ομιλίας του Δρ. Μιχάλη Μπακούρη, COO της PROFILE “New age technology tools for client onboarding, service excellence, compliance and risk control”.

Επίσης θα γίνει αναφορά και στη νέα τεχνολογική πλατφόρμα τραπεζικών εργασιών FMS.next η οποία προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στους τραπεζικούς οργανισμούς. Βασική παράμετρος διαφοροποίησης των συστημάτων είναι η εύκολη προσαρμοστικότητα που προσφέρουν στους οργανισμούς και οι μοναδικές δυνατότητες παροχής ανταγωνιστικών υπηρεσιών προς το πελατολόγιο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ