Στις 11 Ιουνίου το 12ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών

Η KPMG στην Ελλάδα διοργανώνει το 12ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου, στο Ξενοδοχείο Divani Apollon.

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο γνωστός οικονομολόγος Thierry Malleret ο οποίος θα παρουσιάσει και θα αναλύσει την “ανισορροπία” στην οποία έχουν εισέλθει οι κοινωνίες και οι αγορές, εξετάζοντας παράλληλα τους τρόπους με τους οποίους οι CFOs, οι επιχειρηματίες και τα άλλα ανώτατα στελέχη εταιρειών μπορούν να “θωρακίσουν” τους οργανισμούς τους από τις αναπόφευκτες αλλαγές και την αστάθεια που φέρνει η “νέα πραγματικότητα”. Άλλωστε, σε αυτή την “κρίσιμη” περίοδο οι σωστές, αλλά και γρήγορες κινήσεις θα είναι αυτές που θα κάνουν πραγματικά τη διαφορά.

Η υπόλοιπη θεματολογία του συνεδρίου, περιλαμβάνει συζητήσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις και αναλύσεις των πιο επίκαιρων θεμάτων της ελληνικής αγοράς και των τάσεων στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία.

Οι ώρες του συνεδρίου θα είναι 08:30 (προσέλευση) με 18:00 (λήξη).

Ομιλίες και Πάνελ Συζήτησης:
– “Disequilibrium, Risk, and the New Reality” – Κεντρική Ομιλία, Thierry Malleret, Οικονομολόγος, Συνιδρυτής & Συντάκτης, Monthly Barometer
– “A New Framework for Banking” – David Sayer, Global Head of Banking, KPMG- “Ρευστο-μηχανική: Θα δανείσουν οι Τράπεζες; Πως και πότε;” – Ομιλία
– “Το νέο φορολογικό πλαίσιο, επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία” – Πάνελ Συζήτησης
– “Bridging Strategy & Execution in 2013” – Παρουσίαση Έρευνας

Case Studies Εταιρειών:
– “Business Process Outsourcing: Kόστος, εμπειρία & γνώση, επιχειρηματικοί φόβοι & προκαταλήψεις”
– “Kαθείς στο είδος του: Το Outsourcing ως στρατηγικό όπλο επίτευξης των στόχων των C-level executives”
– “Transforming Group Financial Reporting and Consolidation”

Τιμές εισιτηρίων και αιτήσεις συμμετοχών εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ