Ειδικές τιμές της Emirates για τους επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης

Η Emirates πραγματοποιεί τριήμερο προσφορών για τη Διακεκριμένη Θέση σε όλο τον κόσμο για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 6 Ιουνίου από:
– 1.567 ευρώ για ταξίδια από Αθήνα προς Μέση Ανατολή
– 1.961 ευρώ για ταξίδια από Αθήνα προς Νοτιοανατολική Ασία
– 3.386 ευρώ για ταξίδια από Αθήνα προς Αυστραλία

Οι προσφορές αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 12 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου και οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 134 προορισμούς του παγκοσμίου δικτύου της Emirates που εκτείνεται σε έξι ηπείρους.

Στο έδαφος, οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης και κάτοχοι της κάρτας-μέλους Gold της Skywards μπορούν να χαλαρώσουν πριν από την πτήση τους σε ένα από τα συνολικά 35 σαλόνια Διακεκριμένης Θέσης που βρίσκονται σε διάφορους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου σαλονιού Διακεκριμένης Θέσης στον κόσμο που βρίσκεται στο Concourse A, μέρος του συγκροτήματος Terminal 3 του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι. Το Concourse A, που άνοιξε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, εκτείνεται σε περισσότερα από 16.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει: ανοιχτές κουζίνες, επιχειρηματικά κέντρα, πλήρως εξοπλισμένα μπαρ και εστιατόρια καθώς και το Timeless Spa με 29 δωμάτια θεραπείας και χώρους ψυχαγωγίας.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι βραβευμένες υπηρεσίες Διακεκριμένης Θέσης της Emirates προσφέρουν στους επιβάτες τελευταίας τεχνολογίας καθίσματα, που συνδέονται πλήρως με το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας εν πτήσει. Αποκορύφωμα αποτελεί το γνωστό σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, το οποίο προσφέρει στους επιβάτες έως και 1.400 κανάλια ψυχαγωγίας σε διάφορες γλώσσες, το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο στον κόσμο στα βραβεία World Airline Awards για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.

Το εν πτήσει μενού της Emirates προσφέρει επιλογές από τοπικά προϊόντα και το οποίο έχει δημιουργηθεί από τους βραβευμένους μας σεφ και συνοδεύεται από μερικά από τα καλύτερα ποτά του κόσμου.

Επιπλέον, οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης της Emirates μπορούν να απολαύσουν:
– Δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς με προσωπικό οδηγό από και προς επιλεγμένα αεροδρόμια
– Ειδικά σημεία έκδοσης καρτών επιβίβασης για τους επιβάτες Διακεκριμένης Θέσης
– Διαχείριση των αποσκευών κατά προτεραιότητα
– Γρήγορη διέλευση από τον έλεγχο διαβατηρίων κατά την άφιξη και την αναχώρηση στο Ντουμπάι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ