Το Office 365 στην STIRIXIS Group

Η εταιρεία συμβούλων STIRIXIS Group επέλεξε το Office 365 της Microsoft και εξασφάλισε μεγαλύτερη ευελιξία και ασφάλεια, προσφέροντας στα στελέχη της αποτελεσματικά εργαλεία που ενισχύουν τις δυνατότητες συνεργασίας και ενδυναμώνουν την παραγωγικότητα.

Διαθέτοντας πέντε διαφορετικά business units, γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο και Βουκουρέστι, με ήδη πάνω από 450 projects σε διαφορετικές χώρες από τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα μέχρι τη Σκανδιναβία, η STIRIXIS εξειδικεύεται στην ανάπτυξη επιχειρηματικών concepts, έχοντας συνεπώς ανάγκη από αξιόπιστες λύσεις πληροφορικής με υψηλή ευελιξία.  

Συγκεκριμένα επιλέχθηκε το Microsoft Office 365 Enterprise E1 Plan, ενώ η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Office Line, που εντάσσεται στο δίκτυο συνεργατών της Microsoft.

Η μετάβαση της STIRIXIS στο cloud της Microsoft έχει αποφέρει πολύ σημαντικά οφέλη, καθώς έχει ήδη μειώσει τα λειτουργικά έξοδα, ενώ αύξησε τις επιδόσεις, εξασφαλίζοντας μέσω της τεχνολογίας του cloud ένα αξιόπιστο περιβάλλον επικοινωνίας και συνεργασίας, τόσο για τα μόνιμα στελέχη της εταιρείας, όσο και για τους συνεργάτες της που μπορεί να βρίσκονται σε κάθε σημείο του κόσμου. Η ευελιξία των διαφορετικών συμβολαίων του Office συνιστά ένα βασικό προνόμιο, καθώς η STIRIXIS μπορεί να προσαρμόζει το τι αγοράζει βάσει των ανά περίοδο αναγκών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ