Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ένα από τα “διαμάντια” του ελληνικού επιχειρείν

Για άλλη μια χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι, βραβεύτηκε ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της SΤΑΤ ΒΑΝΚ με θέμα τα “διαμάντια” της ελληνικής οικονομίας για το 2013. 

Η επιλογή της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μεγαλυτέρων επιχειρήσεων της χώρας, βάσει δέκα αυστηρών οικονομικών κριτηρίων που πιστοποιούν την αξιοπιστία και την υγιή τους πορεία.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ  ενισχύει την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά, επενδύοντας σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, ενώ για το 2013 διατήρησε ανέπαφο το μισθολόγιο των εργαζομένων της, απορροφώντας εξ ολοκλήρου τις μειώσεις του τελευταίου μνημονίου. Την ίδια στιγμή διευρύνει την εξωστρέφεια που τη διακρίνει την τελευταία διετία, εξάγοντας το προϊόν της σε πάνω από 18 χώρες, ενώ αναμένονται να ανοίξουν και άλλες αγορές μέχρι το τέλος του έτους.

Το βραβείο για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ  παρέλαβε ο  Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας Τρύφωνας Τζέλης ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: “Σε μια περίοδο που η χώρα βιώνει πρωτοφανή ύφεση, εταιρείες όπως η ΧΉΤΟΣ ΑΒΕΕ δείχνουν να αποτελούν τον οδηγό για την έξοδο από την κρίση και να διατηρούν άσβεστη την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα επανέλθει σε ρυθμούς ανάπτυξης και ευημερίας. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να αποτελούμε ένα από τα διαμάντια του περιδέραιου που πρέπει να φορέσει η ελληνική οικονομία για να λάμψει ξανά“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ