Reed Smith και Παπαπολίτης & Παπαπολίτης στηρίζουν το 2ο Ελληνικό Επενδυτικό Φόρουμ

Η διεθνής δικηγορική εταιρεία Reed Smith και η δικηγορική εταιρεία Παπαπολίτης & Παπαπολίτης, με έδρα την Αθήνα,  στηρίζουν το 2ο Ελληνικό Επενδυτικό Φόρουμ, που διοργανώνεται  αύριο, Τετάρτη 5 Ιουνίου και μεθαύριο, Πέμπτη, 6 Ιουνίου, από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου, στο ξενοδοχείο Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη. Βασικοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και κορυφαίοι Έλληνες και Αμερικανοί επιχειρηματίες θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για να συζητήσουν για το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα, για τις σημαντικές πρωτοβουλίες ιδιωτικοποιήσεων και για νέες επενδυτικές ευκαιρίες από το εξωτερικό.

Ομιλητές στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, θα είναι ο Χρήστος Σταϊκούρας, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, η Daniele Antonucci, οικονομολόγος της Morgan Stanley, και ο Σωκράτης Λαζαρίδης, πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κορυφαίοι θεσμικοί επενδυτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους επικεφαλής κορυφαίων εισηγμένων εταιρειών στην Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένων αυτών που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν) για να συζητήσουν το μέλλον του ελληνικού τραπεζικού τομέα και τις ευκαιρίες ανάπτυξης.

Μετά από δύο χρόνια άτυπης συνεργασίας, η Reed Smith και η Παπαπολίτης & Παπαπολίτης επισημοποίησαν τη στρατηγική συμμαχία τους το 2012. Η συνεργασία αυτή επιτρέπει στις δύο εταιρείες να συνεργαστούν στενά για μεγάλες διεθνείς συναλλαγές στην ελληνική αγορά, που αφορούν, μεταξύ άλλων, σε ιδιωτικοποιήσεις, συγχωνεύσεις και θέματα χρηματοδοτήσεων, κεφαλαιαγοράς και επενδύσεων, παρέχοντας στους πελάτες συνεχή εξειδίκευση και γνώση τόσο σε τοπικό επίπεδο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ