E-Shop.gr: Νέα android εφαρμογή και διαγωνισμός

Η νέα εφαρμογή του e-shop.gr για συσκευές με λειτουργικό Android είναι γεγονός, και η εταιρεία το γιορτάζει με το νέο διαγωνισμό «e-shop goes android».

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 17 Ιουνίου και μπορούν να λάβουν μέρος όσοι επισκεφτούν το site και συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στα σχετικά πεδία που αφορούν στο διαγωνισμό. Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα Samsung I9505 Galaxy S4 White και ένα LG Nexus 4 E960 8GB Black.

Μέσω της νέας μας εφαρμογής (η οποία είναι διαθέσιμη εδώ), όλοι οι χρήστες Android συσκευών έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση με φωτογραφίες, τιμές, χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα σε όλα τα προϊόντα που διατίθενται από το e-shop.gr, να κάνουν γρήγορη αναζήτηση χρησιμοποιώντας φίλτρα, να δουν προτάσεις σχετικών προϊόντων, να πραγματοποιήσουν μια παραγγελία και να παρακολουθήσουν την εξέλιξή της, αλλά και να εντοπίσουν εύκολα το e-shop point που τους εξυπηρετεί.

Επίσης, η εφαρμογή προσφέρει ενημέρωση για τις καθημερινές και εβδομαδιαίες προσφορές E-shop Specials και Crazy Sundays, καθώς και πρόσβαση στο newsletter με αποκλειστικές εκπτώσεις για τα μέλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ