Πτήσεις από 33 ευρώ και νέες συνδέσεις στο χειμερινό πρόγραμμα της Germanwings

Ξεκίνησαν ήδη οι κρατήσεις για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο 2013/14 μέσω της ιστοσελίδας www.germanwings.com. Η Germanwings έχει ενημερώσει το σύστημα κρατήσεων με όλες τις προσφερόμενες πτήσεις από 27 Οκτωβρίου 2013 και εξής, ημέρα αλλαγής του προγράμματος.

Παράλληλα, υπάρχουν αρκετές νέες συνδέσεις της Germanwings που έχουν ήδη εγκριθεί και θα εφαρμοστούν από τη Lufthansa τη φετινή χρονιά, όπως για παράδειγμα, τα δρομολόγια Νυρεμβέργη – Αμβούργο, Αμβούργο – Κολονία/Βόννη και Αμβούργο – Νίκαια.

Οι τιμές ναύλων της Germanwings ξεκινούν από 33 ευρώ στην κατηγορία “Basic” για απλή διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων φόρων, τελών και λοιπών χρεώσεων. Οι επιβάτες που επιθυμούν μεγαλύτερη άνεση, μπορούν να επιλέξουν επιπλέον υπηρεσίες και αναβαθμισμένα προϊόντα, όπως μια θέση με απαράμιλλα μεγάλο χώρο καθίσματος 82 εκ., στις μπροστινές δέκα σειρές.

Από την 1η Ιουλίου, οι πελάτες της Germanwings μπορούν επίσης να κάνουν ηλεκτρονική κράτηση σε τρεις νέους ναύλους που θα τους επιτρέπουν να “Ταξιδεύουν à la carte“, κάτι που είναι ήδη εφικτό μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ