Τη βρετανική αγορά “κατακτά” η Creta Farms

Συνεργασία με τα βρετανικά καταστήματα τροφίμων OCADO και ASDA, μέσω λανσαρίσματος έξι κωδικών με την επωνυμία Olive Hill Farm Pork Sausages ξεκίνησε η γνωστή ελληνική εταιρεία αλλαντικών Creta Farms.

Μετά την βράβευση της στα BPEX Awards στη Μεγάλη Βρετανία, η Creta Farms λάνσαρε έξι νέους κωδικούς της βραβευμένης σειράς Olive Hill Farm Pork Sausages στα δύο βρετανικά καταστήματα τροφίμων. Οι πωλήσεις που καταγράφησαν από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες κυκλοφορίας των προϊόντων ξεπέρασαν κατά 200% τις αρχικές προβλέψεις, καταγράφοντας θετικές εντυπώσεις στο καταναλωτικό κοινό, στα μέσα ενημέρωσης μέσα από πλήθος θετικών δημοσιευμάτων, καθώς και σε κριτικούς γεύσης.

Στο OCADO, το μεγαλύτερο online κατάστημα στη Μ. Βρετανία, όπου οι πωλήσεις των προϊόντων της Creta Farms ξεκίνησαν τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, τα προϊόντα της σειράς Olive Hill Farm Pork Sausages, και συγκεκριμένα το καινοτόμο χοιρινό λουκάνικο, αναδείχθηκε 1ο  στις πωλήσεις της κατηγορίας του με την ολοκλήρωση των πρώτων τριών εβδομάδων κυκλοφορίας του.

Αντίστοιχα, στα καταστήματα ASDA, τα οποία κατέχουν το 15% της αγοράς στις συνολικές πωλήσεις τροφίμων στη Μ. Βρετανία, τα προϊόντα της Creta Farms ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου έχουν παρουσία σε πάνω από 100 σημεία πώλησης, με στόχο να ξεπεράσουν μέχρι το τέλος του χρόνου τα 300. Μάλιστα τα προϊόντα της σειράς Olive Hill Farm Pork Sausages ήδη ξεπέρασαν τον 1 τόνο πωλήσεων μόλις την πρώτη εβδομάδα παρουσίας τους στα καταστήματα.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η βραβευμένη σειρά Olive Hill Farm Pork Sausages επιβραβεύεται για ακόμη μια φορά, ιδιαίτερα από τους ίδιους τους Βρετανούς καταναλωτές. Για εμάς αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε απρόσκοπτοι το έργο μας να προάγουμε τη μεσογειακή διατροφή, μειώνοντας τα κορεσμένα λίπη σε όλον τον κόσμο, επενδύοντας συνεχώς σε έρευνα και ανάπτυξη για τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων”, αναφέρει ο pρόεδρος της Creta Farms, Εμμανουήλ Δομαζάκης.

H Creta Farms διαθέτει παρουσία σε άλλες 12 χώρες του εξωτερικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ