Η Emirates “εμπνέει” τον παγκόσμιο τουρισμό‏

Η νέα υπηρεσία “Inspire Me” στην ιστοσελίδα της Emirates, δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να σχεδιάζουν τα ταξίδια τους κάνοντας χρήση της στοχευμένης αυτής υπηρεσίας.

Είτε πρόκειται για ατομικό ή οικογενειακό ταξίδι, είτε για εκδρομή με φίλους, η εφαρμογή “Inspire Me” μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη, από παραλιακά θέρετρα, ταξίδια σε ιστορικούς προορισμούς, ατελείωτα ψώνια ή εξορμήσεις στη φύση. Η υπηρεσία “Inspire Me” μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε επιβάτη. Επιπλέον, σύμφωνα με την τοποθέτηση της Emirates, ως παγκόσμιος αερομεταφορέας, η νέα υπηρεσία είναι προσβάσιμη σε επιβάτες από όλα τα σημεία εκκίνησης του δικτύου προορισμών της Emirates.

“Με τη νέα μας εφαρμογή, “Inspire Me” θέλουμε να φέρουμε τους επιβάτες μας πιο κοντά στις διακοπές των ονείρων τους, όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις τους, οι οικονομικές τους δυνατότητες ή το προσωπικό ταξιδιωτικό τους στυλ. Η υπηρεσία ‘Inspire Me’ που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα emirates.com, αποτελεί ένα από τα πρώτα πραγματικά εργαλεία έμπνευσης στον κόσμο”, δήλωσε ο Bob Kabli, αντιπρόεδρος Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Emirates.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ