Η καινοτόμα ιδέα του Palo.gr στο “Πανόραμα Επιχειρηματικότητας”

Η καινοτομία του palo.gr στη νέα εμπειρία ενημέρωσης παρουσιάστηκε στο “Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2013“, που πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

O Παναγιώτης Τσαντίλας, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Palo.gr, παρουσίασε, στην θεματική ενότητα “Διαδίκτυο και επιχειρηματικές ευκαιρίες”, τη νέα εμπειρία που προσφέρει το Palo.gr στην ενημέρωση. Η μεγάλη προσέλευση του κοινού, με παρουσία άνω των 500 νέων ανθρώπων, έδωσε μια ξεχωριστή ζωντάνια στη συζήτηση που ακολούθησε. Ο Π. Τσαντίλας απάντησε στις ερωτήσεις που δέχτηκε από το κοινό, αποτέλεσμα του μεγάλου ενδιαφέροντος που προκλήθηκε για την πρώτη ελληνική μηχανή αναζήτησης ειδήσεων, ενώ η συζήτηση συνεχίστηκε για 30 ακόμη λεπτά σε ειδική αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής.

Το Palo.gr, η πρώτη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στην Ελλάδα, είναι σήμερα έτοιμη να ξεκινήσει την διεθνή της πορεία με στόχο την κάλυψη αρκετών ακόμα κρατών με την αντίστοιχη υπηρεσία. Με 1.200.000 μοναδικούς χρήστες που επισκέπτονται μηνιαίως την ιστοσελίδα και έχοντας αποσπάσει ήδη 2 βραβεία διάκρισης, e-volution Αwards 2013 και Εrmis Awards 2012, συνεχίζει την εξέλιξη του με νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως το “Palo Professional“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ